Știri crypto & blockchain - Exchange hibrid DEX/CEX strânge 8 milioane $ și apelează la lichiditatea Binance - Piața NFT ar trebui să se dubleze până în octombrie – 21-08-2021

Cryptocurrencies.Ai (CCAI) a anunțat o strângere de fonduri de 8 milioane $, condusă de o serie de fonduri importante, inclusiv Alameda Research, DFG, Rarestone Capital și încă o jumătate de duzină.

Știri crypto & blockchain - Exchange hibrid DEX/CEX  strânge 8 milioane $ și apelează la lichiditatea Binance - Piața NFT ar trebui să se dubleze până în octombrie – 21-08-2021

Exchange hibrid DEX/CEX  strânge 8 milioane $ și apelează la lichiditatea Binance

Un nou exchange care își propune să construiască niște punți dificile între sistemele descentralizate și cele centralizate.

Cryptocurrencies.Ai (CCAI) a anunțat o strângere de fonduri de 8 milioane $, condusă de o serie de fonduri importante, inclusiv Alameda Research, DFG, Rarestone Capital și încă o jumătate de duzină. Majorarea va fi folosită pentru a ajuta la consolidarea eforturilor exchange-ului de a oferi o multitudine de avantaje și caracteristici ale experienței utilizatorului, care lipsesc adesea în exchange-urile descentralizate.

Printre caracteristicile prezentate, se numără instrumente integrate pentru tranzacționarea automată și roboți, precum și note, calendare și urmărirea performanțelor - toate acestea fiind ipotetic disponibile pentru utilizatorii de exchange-uri precum Uniswap, dar numai prin intermediul unor suplimente de la terți, mai degrabă decât prin integrarea nativă în interfață.

Într-un comunicat de presă, fondatorul CCAI, Hisham Khan, a declarat că aducerea acestor instrumente și ale exchange-ului sub aceeași umbrelă va permite comercianților de toate felurile să acceseze utilitate și eficiență suplimentare.

"De la instituțiile financiare tradiționale la comercianții cu amănuntul din Generația Z, activele digitale și Bitcoin creează deja schimbări substanțiale în viața oamenilor dintr-o serie de categorii demografice. Dar industria acceptă prea des o experiență de utilizare frustrant de slabă și o fragmentare, în timp ce atât nativii crypto, cât și noii veniți sunt forțați să folosească o varietate de instrumente diferite pentru a-și optimiza strategiile de tranzacționare. Noi schimbăm această situație, aducând totul într-un singur loc."

În plus, exchange-ul dispune de un model hibrid centralizat/descentralizat care valorifică o integrare cu Binance pentru a oferi traderilor lichiditate suplimentară și opțiuni suplimentare de experiență a utilizatorului. (Sursa EN)

Piața NFT ar trebui să se dubleze până în octombrie

Piața de tokeni nefungibili, sau NFT, ar trebui să își mențină traiectoria de creștere rapidă în acest an, pe măsură ce cererea de obiecte de colecție digitale continuă să crească, potrivit unei noi previziuni a Invezz, o platformă online de știri și educație în domeniul investițiilor.

Se așteaptă ca volumul de tranzacționare a NFT să ajungă la 175 de milioane $ până în octombrie, ceea ce va duce la o capitalizare de piață a industriei de 470 de milioane $, a declarat Invezz într-un raport. Piața NFT a avut o valoare de 338 de milioane $  în 2020.

Până în primele trei luni din 2021, volumele de tranzacționare NFT au crescut cu 645%, a precizat Invezz. Creșterea a fost determinată în mare parte de adoptarea tot mai mare cu amănuntul a obiectelor de colecție digitale, pe baza succesului inițial al CryptoKitties, în 2017.

Succesul recent al NFT-urilor provine parțial din acoperirea din ce în ce mai mare a curentului principal al mișcării de artă digitală. Căutările pe Google pentru expresia "token nefungibil" au urcat la un scor perfect de 100, de la 0 în decembrie. Un scor de 100 a implicat un interes maxim pentru un anumit termen de căutare.

Pe măsură ce piața bull a criptomonedelor și-a recăpătat avântul în ultimul trimestru al anului 2020, NFT-urile s-au numărat printre cele mai mari povești de succes, alăturându-se finanțelor descentralizate, sau DeFi, în înregistrarea unei creșteri exponențiale. Nebunia NFT a intrat în lumea sporturilor profesioniste, în sălile de expoziție de artă europene și în circuitul celebrităților. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.