Știri crypto & blockchain - Extinderea Solana primește un impuls de 20 de milioane $ - Agenția guvernamentală chineză emite o foaie de parcurs pentru dezvoltarea blockchain – 27-08-2021

În ultimele luni, știrile legate de Solana au ținut mai multe titluri pe prima pagină a ziarelor. Blockchain-ul pare să se îndrepte acum spre progrese majore în Coreea, cu o finanțare semnificativă pentru ecosistemul său.

Știri crypto & blockchain - Extinderea Solana primește un impuls de 20 de milioane $ - Agenția guvernamentală chineză emite o foaie de parcurs pentru dezvoltarea blockchain – 27-08-2021

Extinderea Solana primește un impuls de 20 de milioane $

În ultimele luni, știrile legate de Solana au ținut mai multe titluri pe prima pagină a ziarelor. Blockchain-ul pare să se îndrepte acum spre progrese majore în Coreea, cu o finanțare semnificativă pentru ecosistemul său.

"Fiind una dintre cele mai mari piețe crypto la nivel global, Coreea are o rată extraordinar de mare de adoptare a criptomonedelor", a declarat un reprezentant al firmei coreene ROK Capital. "Prin extinderea ecosistemului Solana în Coreea, sperăm să creștem gradul de conștientizare și adoptare a aplicațiilor descentralizate în ecosistemul Solana, precum și să încurajăm și să incubăm echipe locale pentru a construi pe Solana."

Un nou Solana Eco Fund de 20 de milioane $ - construit de ROK Capital și Fundația Solana - este acum disponibil pentru a ajuta lumea soluțiilor bazate pe blockchain-ul Solana. Mai multe proiecte au primit deja finanțare, inclusiv Synthetify și Symmetry.

"În plus față de injectarea de capital, acest nou fond va oferi servicii personalizate pentru ca proiectele să accelereze cu succes în Coreea", a declarat Brain Kang, partener general la ROK Capital.

"Prin parteneriatul cu Solana, firma speră să demareze o serie de proiecte de infrastructură axate pe Solana, inclusiv cele legate de Web3, Defi și NFT", se mai spune în declarația ROK Capital. "Accentul va fi pus pe accelerarea expansiunii Solana pe piața coreeană", a adăugat declarația, menționând ulterior implicarea suplimentară a DeSpread și FactBlock. (Sursa EN)

Agenția guvernamentală chineză emite o foaie de parcurs pentru dezvoltarea blockchain

Biroul Comisiei centrale pentru afaceri în domeniul spațiului cibernetic din China și Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației (MIIT) au identificat patru domenii de aplicare esențiale pentru adoptarea blockchain.

Agenda în cinci puncte a MIIT pentru adoptarea blockchain face parte dintr-un document publicat, care detaliază opiniile orientative pentru a accelera promovarea tehnologiei emergente pentru dezvoltarea industrială.

După cum a fost raportat anterior, președintele Chinei, Xi Jinping, a solicitat anterior adoptarea rapidă a blockchain în octombrie 2019.

Prezentându-și argumentul pentru adoptarea blockchain, documentul MIIT descrie noua tehnologie ca fiind "o parte importantă a noii generații de tehnologie a informației". Potrivit ministerului IT, blockchain se numără printre o serie de noi inovații, precum big data și inteligența artificială, care sunt esențiale pentru progresul continuu al Chinei.

Documentul MIIT enumeră economia, finanțele, industrializarea și serviciile publice ca fiind principalele obiective pentru dezvoltarea blockchain în țară.

Potrivit publicației MIIT, trasabilitatea, schimbul de date și gestionarea lanțului de aprovizionare sunt câteva dintre cazurile de utilizare a blockchain care ar putea avea un impact pozitiv semnificativ asupra economiei reale.

În domeniul finanțelor, publicația MIIT solicită promovarea unei mai mari intersecții între blockchain și alte tehnologii emergente, cum ar fi cloud computing, inteligența artificială și internetul.

Propunerea MIIT privind adoptarea blockchain pentru serviciile publice include, de asemenea, concepte precum orașele inteligente și utilizarea noii tehnologii în serviciile guvernamentale. Documentul se bazează în mare măsură pe imuabilitatea registrelor bazate pe blockchain în îmbunătățirea mecanismelor de colectare a probelor în domenii precum depozitul judiciar, registrele civile și activitățile de aplicare a legii administrative. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.