Știri crypto & blockchain - Filipine explorează cazuri de utilizare blockchain și lansează un program de formare - Fondatorul Shiba Inu șterge postările de pe rețelele de socializare și se retrage din comunitate

Știri crypto & blockchain - Filipine explorează cazuri de utilizare blockchain și lansează un program de formare - Fondatorul Shiba Inu șterge postările de pe rețelele de socializare și se retrage din comunitate

Filipine explorează cazuri de utilizare blockchain și lansează un program de formare

Filipine a început să exploreze cazurile de utilizare a tehnologiei blockchain, lansând un program de formare pentru cercetătorii din cadrul Departamentului de Știință și Tehnologie al guvernului (DOST).

Enrico Paringit, un oficial al DOST, a declarat că scopul formării este de a vedea cum blockchain poate juca un rol în domenii precum asistența medicală, sprijinul financiar și ajutorul de urgență. Paringit a precizat că departamentul analizează, de asemenea, modul în care blockchain poate fi utilizat în eliberarea pașapoartelor și a vizelor, în înregistrarea mărcilor comerciale și în registrele guvernamentale.

În timp ce crypto este o aplicație proeminentă pentru blockchain, oficialul DOST a subliniat că departamentul intenționează să "construiască aplicații care să nu fie criptomonede", adăugând că își propune să formeze specialiști în dezvoltarea blockchain care ar putea sprijini guvernul în diverse aplicații ale tehnologiei.

Programul a primit o finanțare care ar putea acoperi cheltuielile de formare a specialiștilor în tehnologia informației și a cercetătorilor. Cu toate acestea, Paringit a subliniat că lipsa experților locali în blockchain a creat dificultăți departamentului.

Fortunato de la Peña, secretarul filipinez pentru știință și tehnologie, a intervenit, de asemenea, spunând că blockchain este "o tehnologie emergentă importantă" pe care țara trebuie să o dezvolte. (Sursa EN)

Fondatorul Shiba Inu șterge postările de pe rețelele de socializare și se retrage din comunitate

Fondatorul Shiba Inu (SHIB), Ryoshi, a plecat din comunitate după ce și-a șters toate Tweeturile și postările de pe blog.

La fel ca fondatorul Bitcoin (BTC), Satoshi Nakamoto, identitatea lui Ryoshi a rămas necunoscută de la lansarea proiectului în august 2020. În plus, aceștia au avut, de asemenea, o abordare de neimplicare față de memecoin, la fel ca fondatorii Dogecoin (DOGE), Billy Markus și Jackson Palmer.

Dezvoltatorii principali, cum ar fi Shytoshi Kusama, au declarat că proiectul va continua și va continua să "actualizeze viziunea și planul lui Ryoshi pentru acest mare experiment" de a construi un ecosistem descentralizat de memecoin.

Ryoshi a lăsat de mai multe ori să se înțeleagă că în cele din urmă se va retrage, deoarece a minimizat adesea importanța și rolul său în Shiba Inu. Într-o postare Medium, care a fost ștearsă între timp, fondatorul ar fi spus:

"Am spus de la început că sunt un nimeni, nu sunt important. Eforturile de a-mi demasca "identitatea", chiar dacă ar avea succes, ar fi sub așteptări. Sunt doar un tip fără importanță care bate la o tastatură și pot fi înlocuit. Eu sunt Ryoshi."

În prezent, contul de Twitter al lui Ryoshi este încă deschis, dar cu toată activitatea ștearsă, în timp ce două articole de blog în care își ia adio de la ShibArmy sunt încă disponibile pe Medium. Cu toate acestea, unii membri au sugerat că aceste postări ar putea proveni de la un escroc care a creat un cont nou sub numele lui Ryoshi.Ideea pare plauzibilă, deoarece rapoartele anterioare care făceau legătura cu blogul lui Ryoshi poartă acum mesajul "user deactivated or deleted their account" (utilizator dezactivat sau și-a șters contul), în ciuda faptului că există un alt cont care folosește același nume și aceeași imagine de profil. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.