Știri crypto & blockchain - Fireblocks lansează suport pentru motorul Web3 pe Solana - Flare Network și Lena Instruments lansează un nou mecanism de crowdfunding

Știri crypto & blockchain - Fireblocks lansează suport pentru motorul Web3 pe Solana - Flare Network și Lena Instruments lansează un nou mecanism de crowdfunding

Fireblocks lansează suport pentru motorul Web3 pe Solana

Platforma de custodie a activelor digitale, Fireblocks, a lansat suportul pentru Solana, oferindu-le miilor sale de utilizatori acces la aplicațiile și infrastructura rețelei de dezvoltatori.

Utilizatorii Fireblocks vor avea acces direct la diversele aplicații financiare descentralizate (DeFi) și Web3 ale Solana - o mișcare despre care compania spune că va aduce beneficii directe "managerilor de active alternative" și "participanților la piața de capital".

"Mii de întreprinderi folosesc Fireblocks pentru a accesa noile produse și servicii Web3", a declarat co-fondatorul Solana, Anatoly Yakovenko, într-o declarație. "Începând de astăzi, aceste întreprinderi vor avea acces imediat la profunzimea și amploarea ecosistemului Solana."

Integrarea Solana va veni prin intermediul motorului Web3 al Fireblocks, o suită de instrumente concepute pentru dezvoltatorii care construiesc în spațiile DeFi, GameFi și NFT. Fireblocks Web3 Engine a fost lansat în luna mai a acestui an. CEO-ul Fireblocks, Michael Shaulov, a declarat că suita Web3 a companiei sale oferă dezvoltatorilor din ecosistemul Solana un nivel mai ridicat de securitate atunci când dezvoltă produse.

Solana a fost supusă mai multor breșe de securitate de profil înalt în acest an - cea mai recentă fiind un hack care a compromis 7.000 de portofele din ecosistem în valoare de 8 milioane de dolari. (Sursa EN)

Flare Network și Lena Instruments lansează un nou mecanism de crowdfunding

Flare Network, axată pe interoperabilitate, a încheiat un parteneriat cu firma de infrastructură software, Lena Instruments, pentru a pune în aplicare un mecanism de crowdfunding care reduce riscurile asociate cu investițiile în startup-uri.

Lena Instruments a anunțat ceea ce a numit o platformă de lansare "CloudFunding", care le permite investitorilor Flare să aloce un procent din recompensele câștigate, pentru investiții în noi startup-uri crypto, fără a-și muta investițiile inițiale.

Pe lângă faptul că oferă o soluție de investiții cu risc scăzut pentru contribuitorii săi, platforma își propune, de asemenea, să ajute proiectele care au fost lansate pe platformă să aibă fluxuri de numerar regulate în timpul perioadelor de distribuire a recompenselor.

Hugo Philion, directorul general al Flare Network, consideră că noul mecanism este o modalitate bună pentru dezvoltatori de a avea acces timpuriu la finanțarea comunitară. Acesta a explicat că astfel se creează o "situație avantajoasă pentru ambele părți implicate". Acesta a spus:

"Noile proiecte au acces timpuriu la finanțarea și sprijinul comunității, iar deținătorii de tokeni Flare au ocazia de a se alătura unor noi proiecte interesante, fără niciun risc pentru capitalul lor." În luna iulie, exchange-ul descentralizat (DEX) Pangolin și-a făcut debutul pe blockchain-ul Flare, creând noi perechi de tokeni cross-chain și stimulând lichiditatea rețelei. DEX-ul permite aplicațiilor  descentralizate (DApps) bazate pe Flare să adauge proiectelor lor o funcție de swap direct de tokeni. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.