Știri crypto & blockchain - Fostul președinte al Bursei de Valori din New York se alătură Uniswap Labs în calitate de consilier - True Global Ventures își dublează pariul pe Web3 cu un fond de 146M $

Știri crypto & blockchain - Fostul președinte al Bursei de Valori din New York se alătură Uniswap Labs în calitate de consilier - True Global Ventures își dublează pariul pe Web3 cu un fond de 146M $

Fostul președinte al Bursei de Valori din New York se alătură Uniswap Labs în calitate de consilier

Uniswap a anunțat că fostul președinte al New York Stock Exchange, Stacey Cunningham, se va alătura companiei, în calitate de consilier.

Cunningham a fost prima femeie președinte al New York Stock Exchange, după ce și-a început cariera ca trader la bursă. Aceasta a declarat că ea crede în potențialul angajamentului Uniswap pentru piețe mai echitabile. Uniswap mizează pe faptul că experiența ei cu TradFi se va transpune în finanțele descentralizate (DeFi), pentru a-i ajuta să evolueze și mai mult locul lor în Web3. Cunningham a fost, de asemenea, inclusă pe lista celor 100 de femei de la BBC și s-a alăturat consiliului de administrație al NYSE în decembrie 2021.

Uniswap permite tranzacții automatizate între tokeni crypto pe blockchain-ul Ethereum, folosind smart contracts. Uniswap este considerat un exchange descentralizat, care utilizează pool-uri de lichidități, spre deosebire de Binance, un exchange centralizat, care servește ca formator de piață. Experiența existentă a lui Cunningham în ceea ce privește sala de tranzacționare, tranzacționarea acțiunilor tradiționale, Nasdaq și NYSE, toate par să fie legate de misiunea Uniswap.

În luna mai, Uniswap a dezvăluit că a depășit 1.000 de miliarde de dolari în volum de tranzacționare pe aproximativ 4 milioane de adrese. Acest lucru a plasat exchange-ul în fața altor jucători din sectorul crypto, cum ar fi Crypto.com și Kraken. (Sursa EN)

True Global Ventures își dublează pariul pe Web3 cu un fond de 146M $

Firma de capital de risc, True Global Ventures 4 Plus (TGV4 Plus) a anunțat închiderea unei runde de finanțare de 146 de milioane de dolari, destinată unei game largi de proiecte Web3, ceea ce subliniază interesul continuu al investitorilor pentru criptomonede, în ciuda unei piețe în scădere.

Cea mai recentă rundă, denumită TGV4 Plus Follow On Fund, a fost condusă de un grup de 15 parteneri generali, care au angajat peste 4 milioane de dolari în medie (peste 40%, sau 62 de milioane de dolari) în fond. Cea mai mare parte a finanțării va fi injectată în principal în companiile Web3 din portofoliul TGV, în timp ce restul va fi folosit pentru a investi în oportunități Web3 aflate în stadii avansate.

Anterior, TGV a investit în numeroase inițiative Web3 folosind un fond de bază dedicat seriei A, B și C în stadii avansate din trei verticale de afaceri: divertisment și jocuri de noroc, servicii financiare și inteligență artificială. Printre investițiile proeminente ale TGV se numără The Sandbox, Animoca Brands și Forge, printre altele.

Dušan Stojanović, unul dintre cei 15 parteneri generali ai TGV, a împărtășit gândurile sale despre investițiile în timpul pieței bear:

"Este mult mai ușor să vezi mai clar cine sunt câștigătorii acum. Acest lucru a creat un nivel ridicat de încredere în rândul investitorilor noștri."

Stojanović a împărtășit, de asemenea, faptul că, corecția pieței ajută la selectarea celor mai puternici jucători, deoarece și-a sfătuit colegii VC să continue să investească în întreprinderile crypto:"Indiferent de situația pieței, există întotdeauna echipe bune care au produse excelente la momentul potrivit. Criza este cel mai bun moment pentru a investi, nu piața bull". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.