Știri crypto & blockchain - Gigantul coreean de internet Kakao își extinde prezența blockchain în Singapore - Ledger Live integrează opțiunea "accesibilă" de staking Ether – 16-12-2021

Se pare că Singapore este următorul obiectiv pentru agenda de globalizare a Kakao, pentru platforma sa blockchain, Klaytn.

Știri crypto & blockchain - Gigantul coreean de internet Kakao își extinde prezența blockchain în Singapore - Ledger Live integrează opțiunea "accesibilă" de staking Ether – 16-12-2021

Gigantul coreean de internet Kakao își extinde prezența blockchain în Singapore

Se pare că Singapore este următorul obiectiv pentru agenda de globalizare a Kakao, pentru platforma sa blockchain, Klaytn.

Potrivit unui raport publicat de The Korea Herald, Kakao a înființat două noi entități bazate pe blockchain - Klaytn Foundation și Krust - în acest oraș-stat. Fundația Klaytn este o organizație non-profit, în timp ce Krust servește drept accelerator global pentru adoptarea tehnologiei blockchain.

Kakao intenționează să folosească ambele entități pentru a promova o penetrare pe scară largă a proiectului său Klaytn blockchain, în Singapore. Declarându-și misiunea în timpul lansării la începutul lunii august, Fundația Kakao a declarat că va lucra "proactiv și sistematic" pentru a extinde rețeaua Klaytn.

"Vom investi în mod activ resursele noastre umane, precum și resursele financiare, în dezvoltatorii și întreprinderile din lumea blockchain pentru a accelera creșterea ecosistemului nostru și dezvoltarea tehnologiei noastre", a adăugat fundația.

Extinderea din Singapore este susținută de fondul de rezervă de 300 de milioane $ al Kakao, pentru dezvoltarea blockchain, care include, de asemenea, un fond de rezervă pentru îmbunătățiri, utilizat în scopul întreținerii serviciilor.

Kakao, la fel ca și alte conglomerate sud-coreene importante, este optimist în ceea ce privește tehnologia blockchain. Într-adevăr, atunci când KT Corporation a anunțat planurile pentru un proiect de monedă digitală în Busan, în decembrie 2019, vestea a însemnat că fiecare conglomerat important din Coreea de Sud era implicat în proiecte bazate pe blockchain. (Sursa EN)

Ledger Live integrează opțiunea "accesibilă"de staking Ether

Într-o postare recentă pe blog, popularul portofel hardware de criptomonede, Ledger a anunțat un nou parteneriat cu soluția de staking, Ethereum 2.0 (Eth2), Lido Finance, într-o mișcare care pretinde o mai mare accesibilitate și lichiditate pentru jucătorii independenți de pe piață.

Staking-ul este o metodă de nișă de investiție în cadrul ecosistemului de criptomonede, care permite utilizatorilor să mizeze independent sau colectiv pe activele lor crypto, în timp ce colectează venituri pasive în schimb, precum și să contribuie activ la sustenabilitatea rețelei blockchain.

În trecut, utilizatorii care încercau să își mizeze Ether (ETH) s-au confruntat cu obstacole economice descurajante. Costul actual pentru a deveni un validator al rețelei Eth2 se ridică la aproximativ 100.000 $ - o cifră pe care mulți investitori de pe această piață pur și simplu nu și-o pot permite.

Opțiunile de staking ETH centralizat sunt disponibile pe exchange-urile centralizate, dar unele dintre acestea presupun o taxă de intrare ridicată și preocupări evidente legate de încredere - ceea ce nu este ideal pentru investitorii care mențin valoarea de bază a industriei de autonomie a activelor libere.

În ultimele luni, interfața Ledger a oferit utilizatorilor opțiunea de staking descentralizat sub forma mecanismelor de consens Polkadot sau Tezos, dar adevărata cerere de pe piață a fost reprezentată de gigantul smart contract, Ethereum.

Prin eliminarea barierei ridicate de intrare pentru miza ETH, acest parteneriat a creat un precedent, permițând utilizatorilor să mizeze o sumă nominală de ETH, în loc de 32 ETH, cât era necesar anterior.

Pe măsură ce Ethereum se lansează pe o nouă frontieră cu Eth2, miza și, într-adevăr, împrumutul vor atrage o participare mai mare a publicului și vor oferi oportunități profitabile pentru participanții obișnuiți la criptomonede. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.