Știri crypto & blockchain - Grupul de restaurante Landry's va introduce programul de loialitate Bitcoin - Bitcoin miners se orientează către energia nucleară pentru energie durabilă – 31-01-2022

Știri crypto & blockchain - Grupul de restaurante Landry's va introduce programul de loialitate Bitcoin - Bitcoin miners se orientează către energia nucleară pentru energie durabilă – 31-01-2022

Grupul de restaurante Landry's va introduce programul de loialitate Bitcoin

Grupul de restaurante Landry's a anunțat un parteneriat cu firma de criptomonede NYDIG, care le va permite clienților să câștige 25 de dolari în Bitcoin pentru fiecare 250 de dolari cheltuiți în restaurantele conglomeratului de ospitalitate.

Landry's va începe, de asemenea, să păstreze o parte din rezervele de trezorerie corporative în Bitcoin, sub îngrijirea NYDIG. Compania este cunoscută pentru operarea a zeci de entități de franciză, inclusiv Morton's, Bubba Gump Shrimp Company, Rainforest Cafe și Palm. Landry's este deținută de personalitatea TV miliardară Tillman Fertitta, care acționează și ca director executiv al companiei.

Directorul de strategie digitală a activelor Landry's, Trey Zeluff, a declarat într-un comunicat:

"Considerăm că Bitcoin este o alegere bună pentru o parte din propria noastră trezorerie, așa că dorim să oferim această alegere și clienților noștri. Suntem mândri să fim pionierii acestui concept pentru industria ospitalității în parteneriat cu NYDIG".

Landry's a dat primele semne de interes în spațiul criptomonedelor la începutul acestui an, când a început să accepte plăți Bitcoin la multe dintre restaurantele sale în, aprilie. La momentul respectiv, directorul general al companiei a declarat: "Este uimitor cât de simplă este o tranzacție [crypto] și este aici pentru a rămâne. Aici se află și este inevitabil că acest lucru urma să se întâmple".

Interesul directorului general Fertitta pentru criptomonede pare să se fi extins și în alte aspecte ale vieții sale profesionale, franciza sa din NBA făcând titluri de primă pagină în industrie în ultimele luni. În iunie 2021, Zeluff a anunțat, de asemenea, că Fertitta va începe să valideze blocuri pentru rețeaua Akash Network, menționând că a sosit momentul să "înceapă să investigheze minarea sau validarea blocurilor ca următorul pas logic în strategia noastră de active digitale". (Sursa EN)

Bitcoin miners se orientează către energia nucleară pentru energie durabilă

Jucătorii importanți din industria minării de Bitcoin (BTC) au pus ochii pe energia nucleară, pe măsură ce crește presiunea pentru a deveni mai ecologici.

Energia nucleară ar putea prezenta o "oportunitate extraordinară" de a introduce "cantități enorme de energie curată, fără emisii de carbon" în baza de energie, a declarat Harry Sudock, vicepreședinte al Griid, la "Bitcoin & Beyond Virtual Summit". Griid este o companie americană, care procură energie regenerabilă cu costuri reduse pentru a construi instalații de minare Bitcoin integrate pe verticală.

Potrivit lui Sudock, programele de subvenționare din trecut și discursul despre energia regenerabilă s-au concentrat în mare parte pe energia solară și eoliană și au neglijat să ia în considerare beneficiile potențiale ale energiei nucleare.

"Rata de creștere se concentrează în mare parte în jurul energiei solare și eoliene în acest moment, iar aceasta este doar realitatea programelor care au fost derulate în ultimii opt-zece ani. Dar ceea ce ne-ar plăcea să vedem este o expansiune a energiei nucleare", a spus acesta.

Directorul de strategie al Blockstream, Samson Mow, a fost un membru al grupului de discuții, alături de Sudock pentru a discuta despre complexitatea minării Bitcoin și cheltuielile cu energia.

Mow a făcut referire la rolul dominator pe care "FUD" - frică, incertitudine și îndoială - tinde să îl aibă în discuțiile din jurul minării de Bitcoin, despre care a spus că poate duce la neînțelegeri nu numai despre minarea de Bitcoin, ci și despre producția de energie în general.

Aceste neînțelegeri "conduc la acest tip de titluri nebunești conform cărora Bitcoin va fierbe oceanele", a spus acesta."Imaginea de ansamblu este într-adevăr adesea ratată, deoarece minarea de Bitcoin reprezintă un procent mic din consumul de energie la nivel mondial - ca o fracțiune de procent", a spus Mow. "Dacă noi suntem murdari, atunci totul este foarte murdar, nu?". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.