Știri crypto & blockchain - KuCoin intră în Web3 cu un nou portofel descentralizat - Fond de 500M $ al Binance Labs vizează stimularea adoptării crypto, Web3, blockchain

Știri crypto & blockchain - KuCoin intră în Web3 cu un nou portofel descentralizat - Fond de 500M $ al Binance Labs vizează stimularea adoptării crypto, Web3, blockchain

KuCoin intră în Web3 cu un nou portofel descentralizat

Platforma de tranzacționare crypto, KuCoin a lansat o nouă platformă de portofele descentralizate, în timp ce interesul pentru Web3 continuă să crească.

Portofelul KuCoin este acum activ pentru utilizatori, platforma bazată pe browser pregătind terenul pentru o aplicație mobilă, care este încă în curs de dezvoltare.

Platforma se conectează la ecosistemul KuCoin și dispune de integrare cross-blockchain. Utilizatorii vor putea să cumpere, să vândă, să tranzacționeze și să trimită o varietate de criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC), Ether (ETH) și Tether (USDT), în plus față de alți tokeni.

Portofelul este cu auto-custodie, oferind utilizatorilor control și responsabilitate deplină asupra cheilor lor private.

Pe măsură ce ecosistemul crypto continuă să adopte și să susțină funcționalitatea finanțelor descentralizate (DeFi) și a tokenilor nefungibili (NFT), foaia de parcurs a portofelului KuCoin va include adăugarea serviciilor DeFi, NFT și GameFi.

Piața de NFT proprietară a KuCoin, Windvane, alimentează această funcționalitate la lansare, permițând utilizatorilor să tranzacționeze și să vizualizeze NFT-uri în KuCoin Wallet. Windvane a dezvăluit un "Fond de creatori" de 100 de milioane de dolari în aprilie 2022 pentru a ajuta la susținerea și încurajarea proiectelor NFT în faza inițială de construire pe platformă.

KuCoin a obținut o investiție de 150 de milioane de dolari într-o rundă de pre-serie B în 2022 - firma fiind evaluată la 10 miliarde de dolari. Firma intenționează să utilizeze veniturile din ultima rundă de strângere de fonduri pentru a continua să dezvolte serviciile și ofertele Web3, DeFi și NFT în cadrul ecosistemului său. KuCoin Labs și KuCoin Ventures vor conduce aceste eforturi - care s-au concretizat deja prin lansarea portofelului KuCoin Wallet. (Sursa EN)

Fond de 500M $ al Binance Labs vizează stimularea adoptării crypto, Web3, blockchain

Binance Labs, divizia de investiții a gigantului crypto, Binance, a lansat un fond de 500 de milioane de dolari în parteneriat cu investitori globali, inclusiv DST Global Partners și Breyer Capital, pentru a stimula inovarea în domeniul crypto, Web3 și blockchain.

Binance Labs intenționează să aloce cel mai recent fond de 500 de milioane de dolari unor proiecte aflate în diferite stadii - incubare, dezvoltare timpurie și creștere în stadii avansate.

Împărtășindu-și punctul de vedere cu privire la accelerarea adoptării ecosistemului crypto, Changpeng "CZ" Zhao, CEO al Binance, a dezvăluit importanța unei conexiuni între valori, oameni și economii:

"Scopul fondului de investiții recent înființat este de a descoperi și de a sprijini proiecte și fondatori cu potențialul de a construi și de a conduce Web3 în cadrul DeFi, NFT, jocuri, metaverse, social și multe altele."Binance Labs a fost înființat în 2018 și, de atunci, a investit și a incubat peste 100 de proiecte la nivel global. Unele dintre companiile proeminente din portofoliul său includ 1inch, Axie Infinity, Dune Analytics, Elrond, Polygon și The Sandbox. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.