Știri crypto & blockchain - Kyber se extinde în Polygon și anunță un program de exploatare a lichidităților, "Rainmaker" - Exchange-urile crypto sud-coreene au interdicție de a manipula monede pe care le-au emis ele însele – 27-10-2021

Hub-ul de lichidități financiare descentralizate Kyber Network este pregătit să devină următorul protocol DeFi care va intra în ecosistemul în expansiune Polygon.

Știri crypto & blockchain - Kyber se extinde în Polygon și anunță un program de exploatare a lichidităților, "Rainmaker" - Exchange-urile crypto sud-coreene au interdicție de a manipula monede pe care le-au emis ele însele – 27-10-2021

Kyber se extinde în Polygon și anunță un program de exploatare a lichidităților, "Rainmaker"

Hub-ul de lichidități financiare descentralizate Kyber Network este pregătit să devină următorul protocol DeFi care va intra în ecosistemul în expansiune Polygon.

Într-o declarație, Kyber a anunțat lansarea Rainmaker, un program de exploatare a lichidităților pe protocolul Dynamic Market Maker al platformei, pentru a marca extinderea Kyber în Polygon.

Potrivit anunțului, programul Rainmaker va distribui recompense în valoare de 30 de milioane $ furnizorilor de lichidități pe Kyber DMM atât în Polygon, cât și în Ethereum.

Din fondul total de recompense, 12,6 milioane de Kyber Network Crystal (KNC) - aproximativ 25 de milioane $ - vor fi distribuite furnizorilor de lichidități (LP) pe anumite fonduri comune amplificate bazate pe Ethereum. Restul de 2,52 milioane de KNC - aproximativ 5 milioane $ - vor fi destinate LP din cadrul pool-urilor amplificate bazate pe Polygon.

Aceste recompense vor fi sub formă de KNC și de tokeni MATIC ai Polygon, care pot fi, de asemenea, mizați pentru a furniza lichiditate pe pool-urile KNC și MATIC pentru a compune câștigurile din recompense. Cei care câștigă recompense Rainmaker și care primesc KNC pot, de asemenea, să mizeze o parte din ele pe KyberDAO pentru a participa la activitățile de guvernanță, câștigând astfel recompense suplimentare prin vot.

Potrivit anunțului, faza Polygon a programului de minare cu lichiditate Rainmaker va dura două luni, în timp ce cea pentru Ethereum se va desfășura pe parcursul a trei luni. (Sursa EN)

Exchange-urile crypto sud-coreene au interdicție de a manipula monede pe care le-au emis ele însele

Controlul sporit al reglementărilor care s-a abătut asupra spațiului crypto din Coreea de Sud în ultima vreme pare să se fi extins și la tokenii de schimb.

Tokenii de schimb sunt tokeni emiși de un exchange crypto care, de obicei, oferă un anumit beneficiu deținătorului, fie prin taxe de tranzacționare reduse, fie prin rulaje regulate de tokeni sau prin alte mijloace.

Potrivit unui raport realizat de Arirang, exchange-urilor crypto li se interzice să manipuleze orice monede sau active emise de ele însele. Legea se extinde, de asemenea, la orice active emise de membri ai familiei, soți sau rude îndepărtate.

Companiile care nu respectă noile reglementări ar putea să își suspende activitatea și să se confrunte cu amenzi de până la 88.000 de dolari.

Unitatea de Informații Financiare (FIU) din Coreea de Sud a contactat recent 33 de platforme de tranzacționare crypto, pentru a le informa cu privire la o viitoare consultare pe teren, care trebuie să aibă loc până cel târziu la 24 septembrie. În săptămâna care a trecut de atunci, un exchange coreean, Upbit, a scos de pe listă câteva monede și a emis avertismente stricte privind investițiile pentru alte 25 de active, reprezentând 14% din toate monedele listate.

În continuare, Upbit nu mai acceptă depozite de intrare pentru cele 25 de monede menționate în avertisment și a declarat că va analiza în continuare activele pentru a decide dacă le va retrage sau nu complet de pe listă.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.