Știri crypto & blockchain - Mandatarul Mt. Gox publică o actualizare a procedurilor de rambursare - Ticketmaster selectează Flow blockchain pentru emiterea biletelor pentru evenimentele NFT

Știri crypto & blockchain - Mandatarul Mt. Gox publică o actualizare a procedurilor de rambursare - Ticketmaster selectează Flow blockchain pentru emiterea biletelor pentru evenimentele NFT

Mandatarul Mt. Gox publică o actualizare a procedurilor de rambursare

Mandatarul Mt. Gox, Nobuaki Kobayashi, a publicat informații actualizate cu privire la planul de reabilitare pentru creditorii exchange-ului crypto care a dispărut de mult timp. Potrivit dosarului, perioada de referință pentru restricții a început la 15 septembrie. În timpul fazei, "sunt interzise cesiunea, transferul sau succesiunea, furnizarea ca garanție sau dispunerea prin alte mijloace a creanțelor de reabilitare".

Documentul nu este clar în ceea ce privește termenul limită pentru perioada de restricție, dar confirmă faptul că aceasta va fi urmată de prima rambursare integrală către creditori, așa cum este prevăzut în Planul de reabilitare aprobat de aproximativ 99% dintre utilizatorii eligibili afectați de caz.

De asemenea, în dosar se precizează că, în cazul în care se depune o notificare de transfer în timpul perioadei de restricție, este posibil ca mandatarul să nu poată determina pe cine să ramburseze:

"Acest lucru poate avea ca rezultat faptul că creditorii de reabilitare nu pot primi rambursările preferate, data de rambursare poate fi întârziată în mod semnificativ în comparație cu alți creditori de reabilitare sau, în cel mai rău caz, suma de rambursare poate fi depusă la Biroul de Afaceri Juridice din Tokyo, în conformitate cu legile și reglementările". (Sursa EN)

Ticketmaster selectează Flow blockchain pentru emiterea biletelor pentru evenimentele NFT

Potrivit Flow, un blockchain digital de angajament de tip layer-1 creat de Dapper Labs, Ticketmaster, filiala Live Nation, a dezvăluit bilete cu tokeni nefungibili (NFT) pentru organizatorii de evenimente, emise pe blockchain-ul său. Scopul principal al biletelor NFT va fi pentru valoarea comemorativă. Dar, pe lângă faptul că pot fi folosite ca amintire, ele pot fi folosite și ca dovadă de participare la concerte notabile.

Cu toate acestea, astfel de bilete comemorative virtuale nu sunt valabile pentru intrare. Pentru a intra, este nevoie în continuare de un bilet cumpărat cu un cod de bare de la Ticketmaster sau Live Nation. După cum a declarat Live Nation, aceasta a selectat blockchain-ul Flow pe baza caracterului său ecologic, susținând că, realizarea unui NFT pe Flow utilizează mai puțină energie decât efectuarea unei căutări pe Google sau a unei postări pe Instagram.

Este posibil să se trimită biletul NFT altor persoane prin e-mail sau prin cod QR prin intermediul conturilor de pe site-ul Ticketmaster/Live Nation, care are, de asemenea, suport pentru adresele de portofel. Ticketmaster a început un program pilot de testare pentru NFT emise ca suveniruri pentru anumite evenimente în ultimele șase luni, printr-o lansare discretă.Până în prezent, mai mult de 5 milioane de NFT au fost emise pe blockchain-ul Flow prin intermediul Ticketmaster. La 4 august, Mark Zuckerberg, CEO al Meta, a anunțat că Instagram și-a extins suportul pentru NFT în peste 100 de țări. Toate piesele de colecție NFT postate pe Instagram sunt emise pe blockchain-ul Flow. Meta a dezvăluit o nouă integrare a NFT-urilor pentru Facebook, precum și prin intermediul portofelelor digitale ale utilizatorilor. Filecoin, un ecosistem descentralizat de stocare a fișierelor, a devenit colaboratorul oficial al Flow în octombrie anul trecut. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.