Știri crypto & blockchain - Mastercard alege 7 startup-uri crypto pentru acceleratorul Start Path - Rețeaua de infrastructură multichain Biconomy încheie o rundă de investiții de 9 milioane $ - 03-12-2021

Gigantul internațional al plăților, Mastercard, continuă să se concentreze pe industria activelor digitale, primind un lot de startup-uri importante crypto, în acceleratorul său fintech.

Știri crypto & blockchain - Mastercard alege 7 startup-uri crypto pentru acceleratorul Start Path - Rețeaua de infrastructură multichain Biconomy încheie o rundă de investiții de 9 milioane $ - 03-12-2021

Mastercard alege 7 startup-uri crypto pentru acceleratorul Start Path

Gigantul internațional al plăților, Mastercard, continuă să se concentreze pe industria activelor digitale, primind un lot de startup-uri importante crypto, în acceleratorul său fintech.

Compania a anunțat un nou program de implicare a startup-urilor, ca parte a Mastercard Start Path, un program de accelerare pentru startup-uri fintech, cu scopul de a sprijini companiile care lucrează cu active digitale, criptomonede și tehnologie blockchain.

Programul a adăugat șapte noi startup-uri, printre care Uphold, platforma de portofele digitale și de tranzacționare, firma de stocare crypto GK8, platforma americană de investiții Domain Money, startup-ul de oracole blockchain SupraOracles, furnizorul de infrastructură blockchain STACS, firma de active digitale Taurus și Mintable, o piață pentru emiterea și tranzacționarea de tokeni nefungibili (NFT).

Noile adăugiri vin în concordanță cu angajamentul Mastercard de a extinde și accelera inovația în tehnologia activelor digitale și de a permite mai multă securitate pentru investitorii în criptomonede, a precizat compania.

Ca parte a programului, fiecare startup crypto va rezolva o provocare unică cu sprijinul expertizei Mastercard pentru a crește în continuare și a-și dezvolta soluțiile. Startup-urile nou intrate în program vor folosi programul pentru a conecta ecosistemul Mastercard format din bănci, comercianți, parteneri și jucători digitali din întreaga lume pentru a oferi noi soluții, a precizat firma. (Sursa EN)

Rețeaua de infrastructură multichain Biconomy încheie o rundă de investiții de 9 milioane $

Biconomy, o rețea de infrastructură multichain, pentru aplicații descentralizate, a încheiat o rundă de finanțare privată de 9 milioane $ care a fost condusă de firmele de risc DACM și Mechanism Capital.

Ahmed Al-Balaghi, directorul executiv al Biconomy, a declarat că protocolul său a fost conceput pentru a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale tranzacțiilor Web 3.0, cum ar fi taxele de gas, plățile numai cu Ether și soluțiile fragmentate de tip layer-two. El a explicat:

"Dacă reușim să rezolvăm chiar și o fracțiune din aceste provocări, credem că vom reuși să îmbarcăm următorul miliard de utilizatori în DeFi și în ecosistemul mai larg al Web 3.0."

Biconomy se descrie ca o rețea de infrastructură de relee multichain, care permite dezvoltatorilor să creeze mai ușor aplicații pentru calculul descentralizat. Acest proiect pare să se concentreze pe facilitarea accesului la finanțele descentralizate, sau DeFi.

Mai multe fonduri de risc axate pe blockchain au participat la această majorare, inclusiv Coinbase Ventures, Coinfund, True Ventures, Huobi Innovation Labs și Bain Capital Ventures. Runda a avut, de asemenea, contribuții de la diverși investitori providențiali, inclusiv de la fondatorul și CEO-ul Aave, Stani Kulechov.

Până în prezent, Biconomy a strâns 10,5 milioane $ și a procesat un volum de tranzacții în valoare de peste 570 de milioane $, pentru toate marile lanțuri integrate în platformă. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.