Știri crypto & blockchain - Meta începe testarea NFT-urilor pe Instagram Stories cu Spark AR - Nexo angajează Citibank pentru a oferi consultanță privind achizițiile

Știri crypto & blockchain - Meta începe testarea NFT-urilor pe Instagram Stories cu Spark AR - Nexo angajează Citibank pentru a oferi consultanță privind achizițiile

Meta începe testarea NFT-urilor pe Instagram Stories cu Spark AR

Compania mamă a Instagram, Meta, a anunțat că începe să testeze NFT-uri pe Instagram Stories folosind platforma sa de realitate augmentată, Spark AR.

CEO-ul Mark Zuckerberg a declarat despre aceasta: "Ne extindem testul, astfel încât mai mulți creatori din întreaga lume să își poată afișa NFT-urile pe Instagram". De asemenea, compania a precizat într-un anunț: "Creatorii și colecționarii vor putea să își împărtășească obiectele digitale de colecție pe Facebook și Instagram după ce vom începe să implementăm această funcție pe Facebook cu anumiți creatori din SUA la o dată ulterioară."

Zuckerberg a confirmat, de asemenea, că Facebook urmează să sprijine NFT-urile în viitor:

"Vom aduce această funcție și pe Facebook în curând - începând cu un grup restrâns de creatori din SUA - pentru ca oamenii să poată face postări încrucișate pe Instagram și Facebook. De asemenea, vom testa în curând NFT-urile în Instagram Stories cu SparkAR".

În luna mai, Meta a lansat obiecte de colecție digitale descrise de companie ca fiind "o modalitate inedită pentru consumatori și creatori de a împărtăși NFT-uri pe Instagram".

Meta a anunțat, de asemenea, că se va alătura altor companii de tehnologie pentru a crea un organism de standarde Metaverse. Grupul intenționează să construiască următoarea versiune a web-ului și să dezvolte un ethos comun pentru Web3 și Metaverse. Printre companiile care s-au alăturat inițiativei se numără Adobe, Epic Games, Microsoft, Nvidia și Qualcomm; Apple a lipsit cu desăvârșire din lot. (Sursa EN)

Nexo angajează Citibank pentru a oferi consultanță privind achizițiile

Platforma de împrumuturi crypto, Nexo, spune că bilanțul său puternic înseamnă că poate veni în ajutor pentru a furniza lichidități în timpul actualelor turbulențe de pe piață, achiziționând activele firmelor crypto aflate în dificultate.

Într-o postare pe blog, Nexo a anunțat că primește în prezent consultanță din partea gigantului bancar Citigroup cu privire la cea mai bună modalitate de a achiziționa activele firmelor crypto insolvabile, astfel încât investitorii să poată redobândi accesul la fondurile blocate.

Antoni Trenchev, co-fondator și managing partner la Nexo, a declarat pentru Bloomberg că actuala prăbușire a criptomonedelor îi amintește de Panica din 1907 - când marile instituții de pe Wall Street au fost nevoite să salveze alte firme în dificultate:

"Acest lucru îmi amintește, sincer, de panica bancară din 1907, când JP Morgan a fost forțat să intervină cu fonduri proprii și apoi să-i adune pe toți cei care erau solvabili pentru a rezolva situația".

În postarea de pe blog, Nexo s-a lăudat că a avut întotdeauna un model de afaceri sustenabil, care nu s-a angajat în practici de creditare riscante, drept urmare, acum ocupă o poziție de "stabilitate de neegalat", ceea ce înseamnă că se află într-o poziție unică pentru a interveni în breșă pentru a ajuta la susținerea firmelor în dificultate:"Spațiul crypto este pe cale să intre într-o fază de consolidare în masă, care a început deja, jucătorii solvabili rămași, precum Nexo, exprimându-și disponibilitatea de a achiziționa activele companiilor cu probleme de solvabilitate pentru a furniza lichidități imediate clienților lor și a ușura întreaga industrie." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.