Știri crypto & blockchain - MSP Recovery își unește forțele cu Tokenology pentru a lansa o inițiativă de sănătate tokenizată - Blockchain și crypto sunt pregătite să ducă industria sportului dincolo de colecțiile NFT

Știri crypto & blockchain - MSP Recovery își unește forțele cu Tokenology pentru a lansa o inițiativă de sănătate tokenizată - Blockchain și crypto sunt pregătite să ducă industria sportului dincolo de colecțiile NFT

MSP Recovery își unește forțele cu Tokenology pentru a lansa o inițiativă de sănătate tokenizată

MSP Recovery LLC, o firmă de recuperare a serviciilor medicale cu sediul în Miami, Statele Unite, evaluată la aproximativ 32,6 miliarde de dolari, a anunțat un parteneriat de colaborare cu soluția Web3 Tokenology pentru a lansa o platformă blockchain de prevenire a fraudelor, intitulată Lifechain.

Lifechain va încerca să utilizeze natura verificabilă și transparentă a tehnologiei blockchain pentru a îmbunătăți accesibilitatea taxelor de asistență medicală, a cererilor de rambursare și a dosarelor medicale pentru pacienți și profesioniștii din domeniu.

Aplicația pentru consumatori LifeWallet a MSP Recovery - care a fost lansată în luna ianuarie a acestui an și care a înregistrat de atunci peste 1 milion de utilizatori, conform datelor recente - va găzdui tehnologia alături de o soluție tokenizată, LifeCoin.

Comunicatul de presă a oferit un context mai larg în ceea ce privește amploarea sarcinii în cadrul industriei de sănătate; în special, lucrând în domeniul rambursării plăților de asigurări medicale secundare.

"Se așteaptă ca numărul masiv de cereri medicale zilnice care sunt tokenizate să depășească 50 de milioane/zi până în 2024, necesitând un tip de scară, securitate și sustenabilitate pe care numai Polygon le poate oferi." (Sursa EN)

Blockchain și crypto sunt pregătite să ducă industria sportului dincolo de colecțiile NFT

Bitcoin (BTC) a fost atribuit ca fiind cel mai important caz de utilizare a blockchain, demonstrând abilitatea tehnologiei de a oferi cu succes un registru imuabil și cu adevărat descentralizat în ultimii 13 ani. Adăugând la anii de inovații de atunci - care au văzut introducerea altcoins, a tokenilor nefungibili (NFT), a finanțelor descentralizate (DeFi) și multe altele, un studiu realizat de gigantul fintech Deloitte a evidențiat potențialul neexploatat al ecosistemului crypto de a deschide noi piețe pentru industria sportului.

Tokenii pentru fani și NFT au fost introduse pentru prima dată în industria sportului pentru a crește implicarea fanilor prin intermediul unor obiecte de colecție și mecanisme de vot. Cu toate acestea, Deloitte, una dintre cele 4 mari firme de contabilitate, preconizează că industria va îmbrățișa în continuare tehnologia crypto și blockchain în următorii ani:

"Se va forma un nexus în jurul obiectelor sportive de colecție, a biletelor, a pariurilor și a jocurilor de noroc. Abia acum începem să vedem potențialul său [al criptomonedelor], precum și noile piețe pe care le-ar putea conduce".

Subliniind tendințele viitoare din industria sportului, raportul Deloitte privind perspectivele industriei sportive pentru 2022 se așteaptă la o eventuală creștere a inovațiilor bazate pe blockchain, în urma căreia "Utilizarea NFT-urilor, a criptomonedelor, a tokenilor pentru fani și a inovațiilor în materie de bilete va crește și va evolua".

"Trecând dincolo de NFT-uri", Deloitte se așteaptă ca industria sportului să înceapă în curând să lege spectatorii cu abonamente prin blockchain. În timp ce mișcarea inițială către acest obiectiv ar însemna doar asocierea biletelor de joc cu NFT-uri ca mijloc de recompensare a fanilor, inovațiile din jurul smart contracts ar putea deschide potențial noi cazuri de utilizare:"Am putea asista la o proprietate fracționată a abonamentelor și la o reinventare a procesului de revânzare a biletelor." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.