Știri crypto & blockchain - NFT-urile sunt noul simbol al statutului crypto - 3LAU introduce platforma muzicală blockchain Royal cu o creștere de 16 milioane $ - 29-12-2021

Nu cu mulți ani în urmă, Lamborghini era principalul "flex" pentru "băieții de pe lună" din domeniul crypto, în timp ce prețurile tokenilor atingeau valori astronomice.

Știri crypto & blockchain - NFT-urile sunt noul simbol al statutului crypto - 3LAU introduce platforma muzicală blockchain Royal cu o creștere de 16 milioane $ - 29-12-2021

NFT-urile sunt noul simbol al statutului crypto

Nu cu mulți ani în urmă, Lamborghini era principalul "flex"pentru "băieții de pe lună"din domeniul crypto, în timp ce prețurile tokenilor atingeau valori astronomice. Mai mulți susținători de criptomonede de profil înalt și-au făcut un obicei din a ajunge la conferințe în spatele roților unor supermașini exotice, atunci "când Lambo"era un refren popular în industrie.

În prezent, tokenii nefungibili (NFT) sunt, fără îndoială, principalul subiect de conversație în spațiul crypto, iar deținerea de PNG-uri scumpe, pentru a fi afișate pe pozele de profil din rețelele de socializare este noul simbol al statutului pentru "cryptorati".

În cadrul unui tweet, jurnalistul chinez crypto, Colin Wu, a raportat că marii jucători ai internetului din această țară se numără printre ultimii care s-au alăturat hype-ului NFT. Cai Wensheng, fondatorul producătorului de smartphone-uri și al aplicației de retușare a fotografiilor Meitu, ar fi cumpărat CryptoPunk #8236 pentru 125 Ether (ETH) - aproximativ 387.000 $.

Într-adevăr, CryptoPunks, probabil cea mai populară colecție NFT de pe piață, a câștigat o popularitate și mai mare chiar și în afara spațiului crypto. După cum a fost raportat anterior, gigantul Visa, specializat în plăți cu cardul, a achiziționat recent CryptoPunk #7610 pentru aproximativ 150.000 $. (Sursa EN)

3LAU introduce platforma muzicală blockchain Royal cu o creștere de 16 milioane $

Producătorul de muzică electronică dance și DJ-ul Justin Blau, cunoscut mai bine sub numele său de scenă 3LAU, a anunțat oficial lansarea unei platforme de investiții muzicale Royal, bazată pe blockchain.

Anunțul vine odată cu strângerea de către platformă a 16 milioane $, într-o rundă de finanțare inițială condusă de firma de investiții axată pe crypto, Paradigm și de Founders Fund al lui Peter Thiel, a relatat Forbes pe 26 august.

Fondată de 3LAU și de prietenul său de facultate JD Ross, Royal este o nouă platformă care urmărește să permită proprietatea fracționată a muzicii prin intermediul propriei versiuni Royal, de tokeni nefungibili, sau NFT, denumite active digitale limitate.

Întreprinderea intenționează să democratizeze accesul iubitorilor de muzică la proprietatea asupra muzicii, permițându-le nu numai să investească, ci și să dețină drepturi asupra melodiilor și albumelor lor preferate prin intermediul unor ediții limitate înregistrate pe o rețea blockchain. Potrivit creatorilor proiectului, acest lucru ar permite fanilor să câștige bani alături de artiștii lor favoriți, pe măsură ce muzica lor crește în popularitate.

Potrivit raportului, 3LAU și JD Ross trebuie să decidă încă ce platformă blockchain va deveni baza platformei Royal. "Royal este deschisă la utilizarea diferitelor tehnologii blockchain", au declarat reprezentanții platformei.

Blau a declarat că Royal va lansa treptat platforma în versiune beta în următoarele șase luni, cu acces limitat, vizând o lansare completă în următoarele opt luni până la un an. Startup-ul se află deja în discuții cu mai mulți artiști populari pentru a-i aduce pe platformă, fără a dezvălui niciun nume până în prezent. Royal va percepe artiștilor o mică taxă pe termen scurt, sperând ca în cele din urmă proiectul să fie în întregime "gestionat de comunitate". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.