Știri crypto & blockchain - Noua firmă SPAC a lui Kevin Durant se va concentra pe crypto și blockchain - Foști executivi de pe Wall Street conduc o nouă firmă de minare Bitcoin – 24-01-2022

Știri crypto & blockchain - Noua firmă SPAC a lui Kevin Durant se va concentra pe crypto și blockchain - Foști executivi de pe Wall Street conduc o nouă firmă de minare Bitcoin – 24-01-2022

Noua firmă SPAC a lui Kevin Durant se va concentra pe crypto și blockchain

Kevin Durant, dublu campion NBA, a lansat o companie de achiziții cu scop special (SPAC), pentru a căuta să colaboreze cu afaceri bazate pe tehnologie, inclusiv cu întreprinderi de criptomonede. Firma a fost înființată împreună cu asociatul lui Durant, Rich Kleiman.

Durant, care a fost unul dintre primii susținători ai Coinbase, nu a terminat încă de explorat acest sector. Noua sa companie, SPAC, intenționează să investească în afaceri legate de crypto și blockchain.

Noua SPAC, Infinite Acquisition Corp, urmărește să strângă 200 de milioane de dolari în cadrul ofertei publice inițiale (IPO). O SPAC este o companie care a fost formată pentru a se combina cu sau a achiziționa o altă firmă privată și, în cele din urmă, pentru a deveni publică. Deoarece unicul său scop este de a se combina cu o firmă privată și de a ocoli astfel cerințele unei IPO, astfel de firme sunt cunoscute în mod obișnuit sub numele de întreprinderi "blank check".

Documentul depus la SEC oferă o scurtă prezentare a pieței crypto, cu nume precum Coinbase, Kraken, soluții de creditare și de economisire a dobânzilor precum BlockFi, producătorul de portofele hardware Ledger și proiecte de succes legate de tokeni nefungibili, inclusiv jocul Axie Infinity, bazat pe Ethereum, și Dapper Labs (creatorii NBA Top Shot).

În afară de crypto și blockchain, Infinite Acquisition va analiza o gamă largă de ținte potențiale, cum ar fi întreprinderi din domeniul sportului, al sănătății și al bunăstării, al comerțului electronic și al tehnologiei și industriei de aprovizionare cu alimente, potrivit documentului depus. (Sursa EN)

Foști executivi de pe Wall Street conduc o nouă firmă de minare Bitcoin

Prime Blockchain (PrimeBlock), o nouă companie de minare de criptomonede din Statele Unite, își angajează echipa de conducere inaugurală după ce a început să mineze Bitcoin (BTC), în septembrie.

PrimeBlock a declarat că l-a numit pe veteranul Goldman Sachs, Gaurav Budhrani, în funcția de director executiv al companiei.

Budhrani a petrecut mai mult de 10 ani la Goldman, ultima sa poziție incluzând acoperirea bancară de investiții în domeniul crypto, inclusiv listarea directă de 98 de miliarde de dolari pentru exchange-ul crypto Coinbase, pe care Goldman îl conducea. Budhrani a declarat pe profilul său de LinkedIn că a finalizat tranzacții de peste 300 de miliarde de dolari în multe domenii legate de crypto, inclusiv "criptomonede, semiconductori, tehnologii de calcul de ultimă generație și software".

Firma l-a angajat, de asemenea, pe Alan Konevsky, cel mai recent director general interimar și director juridic la întreprinderea de active digitale tZERO a Overstock și fost director general la Goldman Sachs. Konevsky se alătură PrimeBlock în calitate de nou director juridic al acesteia. Anterior, a deținut funcții de conducere la companii precum Mastercard și Sullivan & Cromwell.

Numirile vin la aproximativ o lună după ce PrimeBlock a lansat primele sale operațiuni de minare crypto în Tennessee și Carolina de Nord, a declarat Budhrani. Cea mai mare parte a operațiunilor PrimeBlock se află în Tennessee Valley Authority, un teritoriu care include părți din Alabama, Georgia, Kentucky, Mississippi, Carolina de Nord și Virginia. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.