Știri crypto & blockchain - O firmă de securitate cibernetică susține -misiunea- Bitcoin, convertește bilanțul în BTC - Cronos de la Crypto.com lansează un accelerator de 100 de milioane de dolari pentru DeFi și Web3

Știri crypto & blockchain - O firmă de securitate cibernetică susține -misiunea- Bitcoin, convertește bilanțul în BTC - Cronos de la Crypto.com lansează un accelerator de 100 de milioane de dolari pentru DeFi și Web3

O firmă de securitate cibernetică susține -misiunea- Bitcoin, convertește bilanțul în BTC

Octagon Networks, o companie globală de rețele de securitate cibernetică cu peste 20 de angajați, a anunțat că a "finalizat procesul de conversie a activelor sale lichide și a întregului bilanț în Bitcoin (BTC)".

De asemenea, grupul va "începe să accepte plăți în Bitcoin pentru toate serviciile noastre, cu o reducere de 50% atunci când sunt plătite în Bitcoin".

Co-fondatorii companiei au explicat că adoptarea Bitcoin a fost determinată de credința în Bitcoin și de voința de a sprijini rețeaua:

"Suntem mari susținători și credincioși în Bitcoin. Credem într-o formă de bani cu adevărat descentralizată, care poate fi transferată cu viteza luminii".

Aceștia au adăugat că "zona de 25.000 de dolari" ar putea fi partea de jos a pieței bear, calificând în același timp că Bitcoin pe care l-au acumulat "nu ne afectează costurile de operare, deoarece toți cei care lucrează aici sunt singurii care cred în misiunea Bitcoin".

Echipa a subliniat că - contrar unei credințe obișnuite potrivit căreia adoptarea Bitcoin este un atac la adresa monedei fiduciare - grupul este mândru de rădăcinile sale etiopiene și continuă să folosească monedele locale, precum și Bitcoin:

"Oamenii interpretează acest lucru ca pe un atac asupra USD sau ETB [birr etiopian]. Nu este nici una, nici alta. Le folosim pe amândouă zilnic pentru viața noastră de zi cu zi, decizia noastră privind Bitcoin este pur și simplu pentru că noi credem în rețeaua distributed sigură pe care Bitcoin a creat-o." (Sursa EN)

Cronos de la Crypto.com lansează un accelerator de 100 de milioane de dolari pentru DeFi și Web3

Cronos, un ecosistem blockchain construit de către un important exchange crypto, Crypto.com, a anunțat lansarea unui program de accelerare, pentru a accelera progresele în domeniul finanțelor descentralizate (DeFi), Web3 și Metaverse, printre altele.

Motorul inițiativei, programul de accelerare Cronos este susținut de 100 de milioane de dolari pentru a ajuta proiectele crypto în stadiile de seed și pre-seed în căutare de mentorat, finanțare și creștere. Potrivit anunțului, proiectele preselectate pentru programul de accelerare vor fi asociate cu mentori compatibili.

Printre partenerii de investiții proeminenți care susțin programul de accelerare Cronos se numără Mechanism Capital, Spartan Labs, IOSG Ventures, OK Blockchain Capital, AP Capital, Altcoin Buzz și Dorahacks. Cronos intenționează să se alăture și altor parteneri în viitor. Oferind mai multă claritate în ceea ce privește programul, directorul general al Cronos, Ken Timsit, a adăugat:

"În climatul actual, este mai important ca niciodată să ne punem capul jos și să începem să construim agresiv."

Timsit își propune să sporească potențialul proiectelor, prin oferirea unui sprijin end-to-end al operațiunilor proiectului. Ca parte a acestei inițiative, Cronos' Web3, ramura de accelerare a startup-urilor de la Cronos, Cronos Labs, organizează workshopuri săptămânale, care acoperă diverse aspecte ale construirii proiectelor crypto.Proiectele aspirante au posibilitatea de a procura o investiție inițială cuprinsă între 100.000 și 300.000 de dolari, pe lângă faptul că au opțiunea de a obține finanțare suplimentară, sub formă de granturi. Pe lângă mentorat și alte inițiative de marketing, proiectele vor putea să se integreze în ecosistemul Crypto.com, inclusiv un portofel DeFi, un exchange crypto și o piață de tokeni nefungibili. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.