Știri crypto & blockchain - OpenSea anunță noi caracteristici de securitate pentru a proteja utilizatorii de fraudele cu NFT - Oamenii de știință susțin că au proiectat un stablecoin complet descentralizat legat de electricitate

Știri crypto & blockchain - OpenSea anunță noi caracteristici de securitate pentru a proteja utilizatorii de fraudele cu NFT - Oamenii de știință susțin că au proiectat un stablecoin complet descentralizat legat de electricitate

OpenSea anunță noi caracteristici de securitate pentru a proteja utilizatorii de fraudele cu NFT

Unul dintre cele mai populare startup-uri crypto, OpenSea, a fost recent criticat pentru tokeni nefungibili (NFT) furați și plagiați.

Având în vedere numărul tot mai mare de escrocherii NFT, OpenSea a anunțat lansarea unei noi funcții care va ascunde automat transferurile NFT suspecte de la vedere pe piața lor. Acest lucru va contribui la protejarea utilizatorilor împotriva înșelăciunilor și va asigura că sunt vizibile doar tranzacțiile legitime.

Potrivit unei postări pe blog, noua funcție va ascunde automat transferurile NFT suspecte, pentru a răspunde preocupărilor cheie legate de încredere și siguranță pe OpenSea.

Recent, OpenSea s-a concentrat pe îmbunătățirea încrederii și a siguranței pe platformă. Piața NFT va face investiții substanțiale într-o varietate de domenii importante pentru încredere și siguranță, inclusiv prevenirea furturilor, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, revizuirea și moderarea la scară și reducerea timpilor de răspuns critici în setările de mare impact, conform unui blog recent al co-fondatorului și directorului general al proiectului, Derin Finzer.

În plus, OpenSea a înființat o echipă specială de moderare pentru a se ocupa de revizuire și moderare. Pentru preocupările legate de drepturile de autor și alți vectori de fraudă pe viitor, va folosi tehnologii de "auto-detecție critică". Potrivit lui Finzer, eliminarea acestor tipuri de elemente de pe platformă va îmbunătăți performanța generală a acesteia. De asemenea, va împiedica ca reclamele nesolicitate și articolele frauduloase care pot fi găsite pe blockchains deschise să fie văzute pe OpenSea. (Sursa EN)

Oamenii de știință susțin că au proiectat un stablecoin complet descentralizat legat de electricitate

Cercetătorii de la Laboratorul Național Lawrence Livermore din California, care beneficiază de finanțare federală, au combinat mecanica statistică și teoria informației pentru a concepe o clasă de stablecoins, denumite Electricity Stablecoin (E-Stablecoin), care ar transmite energie ca formă de informație. Maxwell Murialdo și Jonathan L. Belof de la Livermore spun că inovația lor ar face posibilă transmiterea de energie electrică fără cabluri fizice sau rețea și ar crea un stablecoin complet garantat, legat de un activ fizic - energia electrică - a cărui valoare depinde de utilitatea sa.

Potrivit oamenilor de știință, E-Stablecoin ar fi emis prin introducerea unui kilowatt-oră de electricitate, plus o taxă. Stablecoin-ul ar putea fi apoi utilizat pentru tranzacții la fel ca orice stablecoin, sau energia ar putea fi extrasă prin ardere, tot contra cost. Întregul proces ar fi controlat prin smart contracts, cu un cloud descentralizat de stocare a datelor. Nu ar fi nevoie de nicio autoritate centralizată de încredere pentru a menține sau a distribui activul.Cercetătorii au sugerat că energia electrică are un preț și o cerere extrem de stabile, iar energia electrică utilizată pentru emiterea de E-Stablecoins ar fi ușor sustenabilă. Investitorii ar putea emite E-Stablecoins în regiunile în care prețurile la electricitate sunt scăzute și ar putea consuma tokenii acolo unde electricitatea este mai scumpă. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.