Știri crypto & blockchain - PayPal permite transferul de monede digitale către portofele externe - Tokenii din Metaverse au crescut cu 400% de la an la an

Știri crypto & blockchain - PayPal permite transferul de monede digitale către portofele externe - Tokenii din Metaverse au crescut cu 400% de la an la an

PayPal permite transferul de monede digitale către portofele externe

După ce a introdus posibilitatea de a cumpăra și vinde crypto pe platforma sa în octombrie 2020, PayPal permite în sfârșit utilizatorilor să transfere, să trimită și să primească în mod nativ active digitale între PayPal și alte portofele și exchange-uri. Caracteristica este disponibilă pentru anumiți utilizatori din SUA, urmând ca apoi să se extindă la toți utilizatorii americani eligibili. Primul lot de monede acceptate este format din Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC).

În plus, clienții care își transferă criptomonedele pe PayPal le pot cheltui prin Checkout la milioane de terminale ale comercianților. Compania a primit o licență Bitlicense completă din partea Departamentului de Servicii Financiare din New York.

Utilizatorii ar trebui pur și simplu să se conecteze la conturile lor și să intre în secțiunea crypto a aplicației pentru a începe să transfere monede. În general, utilizatorilor li se cere să completeze o verificare unică a identității înainte de procedură.

Transferurile crypto către destinatari din afara PayPal ar urma să suporte o taxă de rețea bazată pe blockchain-urile respective, dar transferurile între utilizatorii PayPal nu vor suporta astfel de taxe. Pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor, firma generează o nouă adresă de destinatar pentru fiecare tranzacție în contul PayPal al cuiva. De asemenea, PayPal nu va percepe comisioane pentru transferurile primite. (Sursa EN)

Tokenii din Metaverse au crescut cu 400% de la an la an

Tokenii din Metaverse depășesc cu mult orice altă categorie crypto, în condițiile actuale de scădere, cu o creștere de aproape 400% de la an la an.

În fruntea câștigurilor se află MANA de la Decentraland (cu 41%), SAND de la The Sandbox (cu 470%), Axie Infinity de la Axie Infinity Shards (AXS) (cu 511%) și GMT de la Stepn (cu 746%), potrivit datelor de la Kraken Intelligence și raportului de piață din mai 2022 al CoinGecko. Tokenii din Metaverse pot fi folosiți pentru a plăti taxe, pentru a cumpăra terenuri și pentru a participa la guvernare.

Următoarea categorie cu cele mai mari câștiguri de la un an la altul este cea a tokenilor de schimb, care a înregistrat o creștere de 6%. Toate celelalte categorii au înregistrat o acțiune negativă a prețurilor în aceeași perioadă de timp, variind de la -13% pentru Bitcoin (BTC) la -72% pentru finanțele descentralizate, sau DeFi.

Jocurile de noroc bazate pe blockchain care utilizează tokeni nefungibili (NFT) și platforme metaverse au rămas extrem de populare pe parcursul anului 2022. În ciuda prețurilor în scădere pe întreaga piață, gradul de utilizare în rândul acestor jocuri a rămas constant la aproximativ 1 milion de utilizatori pe zi, potrivit datelor de la DappRadar, un tracker de aplicații descentralizate.

În ciuda acțiunii prețurilor pe termen scurt, banii se revarsă pentru a finanța sectorul. Raportul DAppRadar privind jocurile din primul trimestru a remarcat că 2,5 miliarde de dolari au fost strânse în sprijinul jocurilor blockchain și al proiectelor metaverse în primul trimestru al anului 2022. Investitorii au fost dornici să susțină jocurile, potrivit raportului, deoarece 52% din întreaga activitate blockchain a provenit de la DApps de jocuri:"În acest ritm, proiectele legate de jocuri și metaverse vor adăuga 10 miliarde de dolari în acest an pentru a continua să construiască viitorul acestei industrii." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.