Știri crypto & blockchain - Polygon se asociază cu Orbs și DeFi.org pentru a lansa un program de accelerare - Giganți crypto lansează împreună platforma Chainabuse pentru a reduce fraudele în creștere

Știri crypto & blockchain - Polygon se asociază cu Orbs și DeFi.org pentru a lansa un program de accelerare - Giganți crypto lansează împreună platforma Chainabuse pentru a reduce fraudele în creștere

Polygon se asociază cu Orbs și DeFi.org pentru a lansa un program de accelerare

Într-o nouă evoluție pentru spațiul financiar descentralizat, platforma de scalare Ethereum, Polygon, a încheiat un parteneriat cu proiectul layer-3 Orbs pentru a lansa un program care sprijină constructorii DeFi prin intermediul platformei de accelerare, DeFi, DeFi.org.

Într-un anunț, Polygon și DeFi.org au precizat că programul va oferi oportunități de finanțare, mentorat și expunere pe piață pentru proiectele alese. Construirea pe Polygon este obligatorie pentru participanții la runda de accelerare DeFi.org. Pe de altă parte, cei care folosesc infrastructura Orbs vor beneficia de o atenție specială.

În timp ce Polygon se concentrează pe scalarea Ethereum, Orbs susține că este capabil să ofere beneficii precum îmbunătățirea smart contracts prin intermediul infrastructurii sale. În acest sens, programul de accelerare se va concentra pe dezvoltarea de proiecte care încorporează soluțiile de layer-2 ale Polygon și infrastructura de layer-3 a Orbs.

În afară de beneficiile menționate mai sus, programul va oferi, de asemenea, proiectelor promițătoare o "injecție de lichidități" și o funcție pe diverse platforme în timpul lansării, inclusiv pe site-ul DeFi.org.

DeFi.org a fost lansat de Binance și Orbs în 2021 pentru a sprijini cercetarea și dezvoltarea proiectelor open-source din cadrul industriei DeFi, marcând tranziția proiectului Orbs către finanțarea descentralizată. (Sursa EN)

Giganți crypto lansează împreună platforma Chainabuse pentru a reduce fraudele în creștere

Șapte companii crypto importante - Binance.US, Circle, Solana Foundation, The Aave Companies, Hedera, TRM Labs și Civic - și-au dat mâna pentru a lansa un instrument de raportare a fraudelor, orientat către comunitate. Denumit Chainabuse, instrumentul își propune să le permită utilizatorilor de crypto să emită avertismente și să discute în timp real despre activitățile frauduloase în curs de desfășurare, cum ar fi escrocheriile și hack-urile.

Platforma Chainabuse își propune să contracareze fraudele care afectează ecosistemul crypto. Chainabuse servește ca o platformă unică pentru utilizatorii de crypto, victimele infracțiunilor financiare și întreprinderile crypto pentru a raporta în mod activ, a discuta și a emite avertismente și, în cele din urmă, pentru a reduce eficacitatea înșelăciunilor.

În anunț, TRM Labs a subliniat că firmele de criptomonede emit adesea avertismente pe platformele de socializare, cum ar fi Twitter și Discord, care sunt ușor de ratat și dificil de urmărit. Cu toate acestea, companiile și investitorii în crypto pot folosi forumurile publice ale Chainabuse pentru a vota în sus, a vota în jos și a lăsa comentarii pentru a oferi informații suplimentare despre o activitate ilicită raportată.

Platforma, care poate fi utilizată gratuit, menține, de asemenea, o bază de date a activităților ilicite care, în viitor, poate fi utilizată de către utilizatorii de crypto pentru a investiga proiectele înainte de a face o investiție. Joe McGill, arhitectul șef al Chainabuse și fost investigator al Serviciilor Secrete și al Poștei SUA, a atras atenția asupra numeroaselor cazuri în care comunitățile crypto s-au unit "pentru a elimina actorii malițioși și pentru a se proteja reciproc", adăugând:"Chainabuse a fost concepută pentru a face mai ușor pentru mai multe persoane să joace un rol activ în promovarea acestei culturi". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.