Știri crypto & blockchain - Programul de accelerare Cardano Genius X ISPO a obținut 105 milioane de dolari în ADA - Familiile europene văd în criptomonede un instrument de creștere a economiilor

Știri crypto & blockchain - Programul de accelerare Cardano Genius X ISPO a obținut 105 milioane de dolari în ADA - Familiile europene văd în criptomonede un instrument de creștere a economiilor

Programul de accelerare Cardano Genius X ISPO a obținut 105 milioane de dolari în ADA

Programul de accelerare Genius X, bazat pe Cardano, a înregistrat ADA în valoare de peste 105 milioane de dolari delegat la oferta sa inițială de pool de participații (ISPO).

Acest lucru vine după ce Genius Yield, producătorul de piață automatizat descentralizat al firmei și protocolul de gestionare a lichidităților, și-a finalizat ISPO, cu peste 14.500 de participanți delegați care au făcut stake de 270 de milioane de Cardano (ADA) în patru pool-uri oficiale de stake, ceea ce face ca aceasta să fie una dintre cele mai mari ISPO-uri din cadrul ecosistemului Cardano.

Genius Yield este un protocol financiar descentralizat (DeFi) bazat pe Cardano, care dispune de un exchange descentralizat cu un registru de ordine. Acesta integrează un model de furnizare de lichidități, care are ca scop atenuarea riscului de piață și eliminarea pierderilor nepermanente.

Genius X va servi ca ramură a programului de accelerare a companiei, oferind startup-urilor blockchain aflate la început de drum instrumente relevante, servicii de consultanță și investiții pentru a construi companii bazate pe blockchain în cadrul ecosistemului.

ISPO Genius X a obținut un sprijin semnificativ în săptămâna care a urmat lansării ISPO. Peste 205 milioane de ADA (105 milioane de dolari) au fost delegate în patru grupuri de stake, de către aproape 14.000 de participanți.

Investitorii Genius X vor primi GENSX pentru ADA delegați mizați în cele patru pool-uri de stake ale ISPO al acceleratorului - GENS1, GENS2, GENS3 și GENSX. (Sursa EN)

Familiile europene văd în criptomonede un instrument de creștere a economiilor

Deși există riscuri asociate cu investițiile în criptomonede, unii le văd ca pe o modalitate de a-și spori economiile familiei, arată un studiu recent comandat de platforma de tranzacționare crypto, BitMEX.

Studiul, realizat de firma de cercetare Kantar, a încercat să descopere tendințele legate de crypto în rândul consumatorilor, din 2022. Trecând prin 3.000 de respondenți din cadrul a 14 piețe din Europa, Asia și America Latină, studiul a constatat că europenii privesc crypto ca pe o metodă de investiții și de economisire pentru familiile lor.

Cincizeci și cinci la sută dintre participanții europeni au declarat că dețin în prezent criptomonede. Mai mult, 70% dintre acești respondenți au precizat că principala funcție a criptomonedelor este aceea de a fi utilizate pentru nevoile familiei lor. În plus, sondajul a mai relevat că 61% dintre respondenți consideră criptomonedele ca fiind "o modalitate bună de diversificare a investițiilor".

În afară de aceste constatări, studiul a menționat că trei din cinci respondenți europeni au declarat o creștere de 50% a investițiilor lor în crypto. Deși cifra nu este la fel de semnificativă ca și câștigarea la loterie, sondajul notează că peste 80% din tranzacțiile proprietarilor de crypto chestionați sunt de 1.000 de dolari și peste.

Directorul de marketing (CMO) al BitMEX, Michele Bertacco, a declarat că scopul sondajului a fost acela de a înțelege mai bine comportamentul investitorilor. După ce a văzut rezultatele, Bertacco a explicat că "Apetitul mainstream pentru crypto crește cu o viteză foarte mare". Bertacco a declarat că:"Cercetarea arată o tendință pozitivă, tot mai mulți oameni se gândesc la crypto în viitor, devenind mainstream și devenind o modalitate alternativă de diversificare a investițiilor, așa cum arată datele." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.