Știri crypto & blockchain - RTX 3060 Ether mining deblocat din greșeală de propria actualizare a Nvidia - Câștigătorii hackathonului Solana DeFi se concentrează pe interoperabilitatea registrelor de comenzi DEX – 06-10-2021

O actualizare de software lansată de Nvidia a ocolit din greșeală blocajul de minare Ether (ETH) pe care firma l-a pus pe propria placă grafică, GeForce RTX 3060 ...

Știri crypto & blockchain - RTX 3060 Ether mining deblocat din greșeală de propria actualizare a Nvidia - Câștigătorii hackathonului Solana DeFi se concentrează pe interoperabilitatea registrelor de comenzi DEX – 06-10-2021

RTX 3060 Ether mining deblocat din greșeală de propria actualizare a Nvidia

O actualizare de software lansată de Nvidia a ocolit din greșeală blocajul de minare Ether (ETH) pe care firma l-a pus pe propria placă grafică, GeForce RTX 3060.

Un purtător de cuvânt al Nvidia a confirmat că cea mai recentă actualizare a driverului 470.05 a fost lansată din greșeală cu un cod destinat a fi folosit doar de dezvoltatorii Nvidia, care a permis eliminarea limitatorului de hash rate.

"Un driver pentru dezvoltatori a inclus din greșeală un cod utilizat pentru dezvoltare internă care elimină limitatorul de hash rate pe RTX 3060 în anumite configurații", a declarat un purtător de cuvânt al Nvidia, potrivit The Verge.

Nvidia a decis să împiedice în mod intenționat eficiența de minare Ether a plăcilor sale grafice din seria RTX 3060 pentru a preveni o penurie indusă de cerere, cauzată de crypto miners. Un acord în trei direcții între hardware, software și firmware-ul calculatorului trebuia să asigure că placa recunoaște când este folosită pentru a mina Ether și să reducă la jumătate puterea de calcul, de la 50 de megahertzi pe secundă la 25 MH/s.

Însă ușa din spate care permitea ocolirea limitatorului de viteză de hash a cardului venea din partea software-ului și a fost lansată chiar de Nvidia. Actualizarea beta incriminată a fost retrasă între timp de compania de software, dar versiuni ale acesteia au ajuns deja pe internet. (Sursa EN)

Câștigătorii hackathonului Solana DeFi se concentrează pe interoperabilitatea registrelor de comenzi DEX

Solana și Serum au anunțat câștigătorii unui hackathon recent de două săptămâni, axat pe construirea de proiecte financiare descentralizate pe blockchain-ul Solana. În total, nouă proiecte au fost eligibile pentru premiul oficial al hackathonului, iar un alt proiect a câștigat un premiu al comunității.

Proiectele câștigătoare sunt în principal noi protocoale DeFi, deși unele soluții de infrastructură și instrumente au fost, de asemenea, selectate.

Cei doi câștigători de pe primul loc, Mango Markets și PsyOptions, au câștigat 50.000 $ în USDC-SPL, sau USD Coin (USDC) bazat pe Solana. Ambele proiecte se concentrează pe crearea de noi platforme de tranzacționare pe blockchain-ul Solana, Mango Markets construind o platformă de tranzacționare în marjă și instrumente derivate cu registre de ordine complet on-chain. PsyOptions construiește o platformă de opțiuni americane care permite exercitarea opțiunilor în orice moment înainte de expirare. Cele mai populare piețe de opțiuni crfypto din prezent se bazează pe opțiuni europene, cu o expirare fixă.

Câștigătorii de pe locul al doilea includ Parrot, un protocol de legătură pentru activele cu randament.

În cele din urmă, câștigătorii locului al treilea au fost Serum Tax Time, un organizator fiscal pentru comercianții Serum; DTF Protocol, un agregator de randament similar cu Yearn.finance; Sushi Warriors, un joc de loterie fără pierderi; și Tenderize Me, o soluție de staking lichidă pentru token-ul SOL.

Câștigătorii hackathonului includ o gamă variată de produse DeFi. Sam Bankman-Fried, CEO al FTX și consilier al Serum, a comentat rezultatele:

"Se pare că vor exista mai multe protocoale cu adevărat grozave care vor fi complet live de la hackathon, ceea ce ar trebui să ajute la continuarea dezvoltării ecosistemului Serum. Am fost foarte încântat să văd proiectele de la primul hackathon, iar acestea sunt și mai bune." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum