Știri crypto & blockchain - ShapeShift țintește taxele de gas cu noua funcționalitate FOX token - Blockchain Research Institute se extinde în Africa, Orientul Mijlociu și Coreea – 22-08-2021

Blockchain Research Institute (BRI) a dezvăluit planurile de extindere pe mai multe continente la jumătatea anului, prin parteneriate cu mai multe bănci, fundații și organizații.

Știri crypto & blockchain - ShapeShift țintește taxele de gas cu noua funcționalitate FOX token - Blockchain Research Institute se extinde în Africa, Orientul Mijlociu și Coreea – 22-08-2021

ShapeShift țintește taxele de gas cu noua funcționalitate FOX token

Într-o postare pe blog, ShapeShift, portofelul fără custodie și agregatorul de exchange-uri descentralizate, a anunțat o funcționalitate extinsă pentru token-ul său de recompense FOX, menit să atenueze taxele de gas - sau, după cum a spus proiectul, să transforme token-ul în "Filantropul care amortizează gazele din pădurea DeFi".

"Tokenii FOX au acum superputerea suplimentară de a vă ajuta să plătiți gas atunci când tranzacționați pe ShapeShift", se arată pe blog. "ShapeShift vă va ajuta acum să vă acoperiți costurile de gas la schimburi prin rambursarea cu FOX".

Utilizatorii vor putea să compenseze anumite porțiuni din comisioanele lor în funcție de cantitatea de FOX pe care o dețin, iar fiecare tranzacție plasată cu ajutorul serviciului recompensează comercianții cu FOX, creând ceea ce platforma numește un "ciclu frumos".

Willy Ogorzaly, un manager de produs pentru ShapeShift, a declarat că funcția de atenuare a gazelor a fost una dintre cele mai solicitate de utilizatori.

"În fiecare zi auzim de la utilizatori că taxele de gaz necesare pentru a finaliza o tranzacție sunt nebunești. În timp ce ShapeShift nu poate rezolva problema de bază, ne-am gândit că am putea cel puțin să o facem să doară mai puțin."

Ogorzaly a precizat că reducerile de taxe se aplică la "orice pereche și la orice blockchain", inclusiv la tranzacțiile cu Ethereum și Bitcoin. Taxele de gaz au fost un subiect deosebit de fierbinte în ultima vreme, pe măsură ce revizuirea structurii de taxe EIP-1559 se apropie și incidente precum volatilitatea pot duce la vârfuri de gaz paralizante, iar alte servicii, cum ar fi Dhedge, oferă programe similare.

Programul de taxe pentru gaz este doar unul dintre seturile de caracteristici și servicii în expansiune ale echipei. La începutul anului, Shapeshift a anunțat o mutare pentru a reduce la zero cerințele KYC și pentru a agrega peste o duzină de exchange-uri descentralizate, iar mai târziu o integrare cu THORChain a permis tranzacții Bitcoin native, fără custodie. (Sursa EN)

Blockchain Research Institute se extinde în Africa, Orientul Mijlociu și Coreea

Blockchain Research Institute (BRI) a dezvăluit planurile de extindere pe mai multe continente la jumătatea anului, prin parteneriate cu mai multe bănci, fundații și organizații.

Grupul de reflecție global, independent, pentru cercetarea în domeniul distributed ledger funcționează deja în Europa și Brazilia și va înființa hub-uri de inovare și cercetare în noi centre regionale. Scopul este de a educa și de a elabora strategii privind modul în care blockchain și alte tehnologii emergente pot fi implementate în mediul de afaceri, guvern și societate.

Blockchain Research Institute va deschide o filială africană în colaborare cu Standard Bank Group, o instituție financiară care oferă servicii bancare și financiare persoanelor fizice, instituțiilor și corporațiilor din Africa, potrivit unui anunț. Aceasta va funcționa din Africa de Sud, având atribuții asupra tuturor țărilor africane, în afară de Egipt și Libia, care vor intra în divizia din Orientul Mijlociu.

BRI Middle East, care operează din Qatar, va fi lansată în parteneriat cu Konnect & Co, o companie de achiziții, aprovizionare, furnizare și gestionare a lanțului de aplicații înființată în Beirut, Liban. Aceasta va cuprinde o mare parte din regiune, inclusiv Siria, Liban, Ankara de Vest și Gaza, Iordania, Iran, Irak, Arabia Saudită, Yemen, Oman, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Bahrain, Kuweit, Turcia, Egipt și Libia.

În Asia de Est, divizia sa coreeană va fi lansată în colaborare cu Fundația BOSAGORA, o platformă blockchain care își propune să rezolve problemele de guvernanță care apar în organizațiile descentralizate. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.