Știri crypto & blockchain - Simba Chain strânge 25 de milioane $ pentru a stimula eforturile NFT - Firmă sud-coreeană de telecomunicații adoptă blockchain pentru reducerea emisiilor de carbon – 04-01-2022

O mare companie sud-coreeană de telecomunicații, KT Corp, a prezentat planurile de a crea un serviciu de documentare complet electronic, utilizând tehnologia blockchain pentru a contribui la ambițiile ecologice.

Știri crypto & blockchain - Simba Chain strânge 25 de milioane $ pentru a stimula eforturile NFT - Firmă sud-coreeană de telecomunicații adoptă blockchain pentru reducerea emisiilor de carbon – 04-01-2022

Simba Chain strânge 25 de milioane $ pentru a stimula eforturile NFT

Start-up-ul blockchain Simba Chain, cu sediul în Statele Unite, care furnizează tehnologie pentru mai multe organizații de apărare din SUA, a strâns noi fonduri pentru a extinde activitatea și pentru a profita de noi oportunități, cum ar fi tokenii nefungibili (NFT).

Runda de finanțare de 25 de milioane $, din seria A, a fost condusă de Valley Capital Partners, cu participarea Notre Dame Pit Road Fund, Elevate Ventures și Stanford Law School Venture Fund, potrivit unui anunț oficial.

Simba Chain va folosi noua finanțare pentru a extinde mai multe departamente din cadrul companiei și pentru a dedica resurse tendințelor emergente, cum ar fi NFT-urile. Compania își propune să fie furnizorul de tehnologie pentru întreprinderile comerciale, instituțiile academice și alte persoane care doresc să monetizeze activele digitale și fizice.

În calitate de start-up înființat la Universitatea Notre Dame, Simba Chain oferă o platformă de smart contracts bazată pe cloud cu securitate la nivel de întreprindere pentru organizațiile care doresc să implementeze tehnologia blockchain.

Compania spune că tehnologia sa este utilizată în prezent de Forțele Aeriene, Armata, Marina și Infanteria Marină ale SUA, precum și de Boeing. Simba și-a crescut veniturile cu 360% în ultimele 18 luni și a depășit 6.000 de utilizatori.

"Utilizatori din mai multe spectre au adoptat și validat modelul SIMBA Chain, care simplifică dezvoltarea smart contracts", a declarat Joel Neidig, CEO și co-fondator al Simba Chain. "De asemenea, piața a răspuns pozitiv la suportul nostru pentru mai multe blockchains, inclusiv Ethereum, Avalanche, RSK, Stellar și multe altele, ceea ce face ca aplicațiile bazate pe SIMBA Chain să fie simple, foarte portabile și durabile." (Sursa EN)

Firmă sud-coreeană de telecomunicații adoptă blockchain pentru reducerea emisiilor de carbon

O mare companie sud-coreeană de telecomunicații, KT Corp, a prezentat planurile de a crea un serviciu de documentare complet electronic, utilizând tehnologia blockchain pentru a contribui la ambițiile ecologice.

Firma de telecomunicații furnizează în prezent aproximativ 90% din rețelele de telefonie mobilă fixă ale națiunii, precum și încă 45% din serviciile de internet de mare viteză în bandă largă.

Proiectul de documente electronice intitulat "E-document Digital Transformation (DX) One Team" va fi un efort de colaborare între 14 întreprinderi, cu obiectivul stabilit de a reduce emisiile de carbon ale rețelei.

Odată pusă în aplicare, inițiativa va digitaliza întreaga durată a procesului de documentare pe suport de hârtie, de la creare până la stocare și, în final, distribuirea către clienți.

Obiectivul numeric este de a converti 4,5 miliarde de documente pe hârtie în documente electronice în fiecare an, reducând considerabil emisiile de carbon cu 129,6 miliarde de tone.

În martie 2020, firma a lansat o platformă bazată pe blockchain numită Paperless, pentru a sprijini întreprinderile și organizațiile, în crearea și stocarea digitală a documentelor contractuale.

Un oficial de la KT Corp, Yoon Dong-Sik, și-a împărtășit atunci punctul de vedere cu privire la impactul sistemului fără hârtie:

"Ne așteptăm ca serviciul KT Paperless să reducă gestionarea documentelor corporative și costurile, astfel încât să îmbunătățească și procesul de afaceri". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.