Știri crypto & blockchain - Superchief deschide prima galerie dedicată artei NFT din New York City - Fostul director american pentru securitate cibernetică - Crypto ransomware "se dezlănțuie” – 30-09-2021

Adoptarea în masă a tokenilor nefungibili nu pare să încetinească prea curând, deoarece prima galerie de artă dedicată exclusiv artei ...

Știri crypto & blockchain - Superchief deschide prima galerie dedicată artei NFT din New York City - Fostul director american pentru securitate cibernetică - Crypto ransomware "se dezlănțuie” – 30-09-2021

Superchief deschide prima galerie dedicată artei NFT din New York City

Adoptarea în masă a tokenilor nefungibili nu pare să încetinească prea curând, deoarece prima galerie de artă dedicată exclusiv artei susținute de NFT a fost deschisă în New York City.

Superchief, un colectiv de artiști care operează galerii în New York și Los Angeles, a anunțat lansarea noii galerii în cartierul Union Square. Galeria va expune NFT-uri prin intermediul unei colaborări cu Blackdove, un producător de ecrane de afișare a artei digitale de înaltă rezoluție.

Prima expoziție, intitulată "Season One Starter Pack" (probabil un indiciu la încrucișarea culturală dintre jocurile video și arta digitală), prezintă peste 300 de artiști. Fiecare dintre artiști va scoate la licitație un NFT unic al lucrării sale expuse. Galeria va accepta atât criptomonede, cât și plăți cu cardul de credit.

Expoziția se alătură unui val de afirmații dubioase de "premieră"din partea diferitelor galerii și muzee din întreaga lume dornice să expună lucrări bazate pe NFT - dubioase deoarece Cryptopunks au fost expuse în galerii încă din 2017, iar pionieri precum Kevin Abosch au expus artă bazată pe blockchain cu mult înainte ca NFT-urile să fie chiar un concept. (Sursa EN)

Fostul director american pentru securitate cibernetică - Crypto ransomware "se dezlănțuie”

Fostul oficial al Departamentului de Securitate Internă, Christopher Krebs a cerut, într-un interviu, o mai mare supraveghere guvernamentală a criptomonedelor, afirmând că plățile anonime reprezintă o amenințare "care îi îngrijorează pe americanii obișnuiți".

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Real Time with Bill Maher", Maher l-a întrebat pe fostul director al Agenției americane pentru securitatea cibernetică și a infrastructurii, despre părerile sale despre Bitcoin.

"Ce se va întâmpla cu Bitcoin? Unde credeți că se va îndrepta? Asta este într-un fel în zona ta, eu văd că va duce la prăbușirea civilizației, dar poate că sunt antiintelectual", a spus Maher.

"Criptomonedele sunt, din punctul meu de vedere, sunt unul dintre factorii unici care au permis infractorilor cibernetici să desfășoare o cantitate uriașă de ransomware în agențiile noastre de stat și locale", a declarat Krebs. "Este vorba de plățile anonime, de capacitatea de a plăti în mod anonim. Și cred că aceasta este amenințarea cibernetică de care este preocupat americanul mediu."

Maher a menționat că 1600 de școli au fost lovite de ransomware (citând un raport al IBM), iar Krebs a adăugat că au existat, de asemenea, atacuri asupra "spitalelor și agențiilor guvernamentale, adică am avut, Baltimore a fost lovit de două ori, Atlanta, comitatul Mecklenburg din Carolina de Nord, 23 de comitate din Texas, Louisiana a fost lovită de câteva ori."

"Și ei vor doar bani. Nu este nimic sofisticat, nu este ceva ideologic", a răspuns Maher, comparând - în mod derutant - atacurile ransomware cu intriga din filmul Die Hard. (La scurt timp după aceea, Krebs s-a referit în mod incorect la fictivul Nakatomi Plaza ca fiind "Nakasomi Tower").  (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum