Știri crypto & blockchain - Tally Labs luptă pentru a extinde ecosistemul de conținut descentralizat - Autoritate de reglementare olandeză nu vede crypto ca adecvate ca mijloc de plată sau de investiție

Știri crypto & blockchain - Tally Labs luptă pentru a extinde ecosistemul de conținut descentralizat - Autoritate de reglementare olandeză nu vede crypto ca adecvate ca mijloc de plată sau de investiție

Tally Labs luptă pentru a extinde ecosistemul de conținut descentralizat

Tally Labs, o companie media Web3 care supervizează operațiunile de afaceri și dezvoltarea infrastructurii software a lui Jenkins the Valet - un proiect fictiv de tokeni nefungibili (NFT) orientat în jurul vieții unui personaj din Bored Ape - a anunțat o rundă de finanțare de pornire, în valoare de 12 milioane de dolari.

Compania s-a angajat să utilizeze fondurile pentru a extinde proprietatea intelectuală și comercializarea lui Jenkins the Valet la un spectru mai larg de medii de divertisment și pentru a face angajări pentru șase posturi nou-înființate în Statele Unite/la distanță.

Fondul compune o listă de 19 investitori, atât investitori cu capital de risc, cât și investitori individuali, care au fost aleși în mod conștient pentru expertiza și cunoștințele lor vaste, dar, în mod crucial, pentru afilierea lor la valorile principale ale Web3 și ale creării descentralizate de conținut.

Printre investitori se numără nume precum a16z crypto, Sterling VC, Dapper Ventures, precum și directorul executiv al Dapper Ventures, Roham Gharegozlou, Odell Beckham Jr. și Allyson Felix, printre alții.

Safa, unul dintre cei doi co-fondatori ai Tally Labs alături de Valet Jones, a reiterat importanța unei abordări ponderate a finanțării, declarând:

"Cred că, în ziua de azi, capitalul nu este incredibil de greu de obținut, dar noi credem că este mai mult vorba despre locul de unde vin banii, iar noi credem că am găsit cel mai bun grup de oameni pe care ni l-am putea dori." (Sursa EN)

Autoritate de reglementare olandeză nu vede crypto ca adecvate ca mijloc de plată sau de investiție

Un organism de reglementare olandez a declarat că piața derivatelor crypto ar trebui să fie limitată la comerțul cu ridicata. Motivele nu sunt necunoscute - lipsa de transparență, manipularea pieței și "alte forme de activitate infracțională".

Șeful Supravegherii piețelor de capital și a transparenței din cadrul Autorității Olandeze pentru Piețe Financiare (AFM), Paul-Willem van Gerwen, și-a împărtășit opinia cu privire la comerțul cu crypto derivate în cadrul reuniunii managerilor de tranzacții de proprietate de la Amsterdam.

Van Gerwen a evidențiat că, în ciuda (sau poate din cauza) interesului tot mai mare al pieței pentru tranzacțiile cu derivate crypto, AFM consideră că "astfel de tranzacții implică riscuri" și consideră că această piață este mai puțin matură decât alte piețe de derivate. Potrivit lui van Gerwen, o problemă specifică ce decurge din volatilitatea produselor crypto, duce la întrebarea dacă "părțile la tranzacția cu produse derivate vor fi în măsură să își îndeplinească promisiunile".

Prin urmare, AFM consideră că operațiunile cu produse derivate crypto ar trebui să fie limitate la comerțul cu ridicata. Oficialul a recunoscut că, spre deosebire de omologii săi britanici de la Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), AFM nu a interzis acest tip de comerț, dar a făcut aluzie la faptul că, cu siguranță, ar putea face acest lucru:

"Nu vă lăsați prinși în entuziasmul acestei tranzacții, nu vă lăsați tentați de comerțul cu amănuntul".De asemenea, a adăugat: "Criptomonedele și instrumentele derivate nu sunt încă adecvate ca mijloc de plată și/sau de investiție." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.