Știri crypto & blockchain - tZERO și Earn se asociază pentru lichiditatea titlurilor de valoare digitale garantate cu proprietăți imobiliare - Gigant francez de utilități urmărește neutralitatea carbonului ca operator de noduri Hedera – 04-10-2021

tZERO ATS, un broker-dealer care facilitează tranzacționarea secundară a tokenilor de securitate digitală, a încheiat un ...

Știri crypto & blockchain - tZERO și Earn se asociază pentru lichiditatea titlurilor de valoare digitale garantate cu proprietăți imobiliare - Gigant francez de utilități urmărește neutralitatea carbonului ca operator de noduri Hedera – 04-10-2021

tZERO și Earn se asociază pentru lichiditatea titlurilor de valoare digitale garantate cu proprietăți imobiliare

tZERO ATS, un broker-dealer care facilitează tranzacționarea secundară a tokenilor de securitate digitală, a încheiat un parteneriat cu platforma imobiliară și financiară comercială Earn.re, potrivit unui anunț.

Parteneriatul va permite emitenților de proprietăți comerciale de pe Earn.re să ofere lichiditate suplimentară pentru tranzacționarea activelor digitale pe tZERO ATS, sub rezerva verificării prealabile a platformei.

Earn furnizează soluții software pentru emiterea de titluri digitale garantate cu proprietăți imobiliare. Utilizatorii săi pot utiliza tehnologia blockchain pentru a finanța proprietăți imobiliare comerciale și pentru a crea acțiuni fracționate de titluri de creanță și de capitaluri proprii garantate cu proprietăți imobiliare.

CEO-ul tZERO, Saum Noursalehi, a declarat că noul parteneriat va aduce beneficii tZERO prin creșterea expunerii sale la potențialii emitenți de titluri de valoare digitale în domeniul imobiliar:

"Această alianță va crește expunerea tZERO la emitenții de titluri de valoare digitale din domeniul proprietății comerciale cu viziune de viitor, care caută o soluție inovatoare și cu lichidități."

Directorul executiv al Earn, Aaron Lohman, a vorbit despre utilitatea titlurilor digitale, adăugând că asocierea cu tZERO va expune clienții Earn la unele dintre cele mai recente instrumente de finanțare.

"Earn se angajează să dezvolte în permanență tehnologia și sistemele și să se asigure că utilizatorii noștri au acces la cele mai noi instrumente disponibile pentru a-și îmbunătăți activitățile de finanțare și investiții imobiliare. Credem că titlurile de valoare digitale reprezintă viitorul industriei și suntem încântați să ne asociem cu tZERO ATS, cel mai important loc de desfășurare a lichidității secundare din industrie", a declarat el. (Sursa EN)

Gigant francez de utilități urmărește neutralitatea carbonului ca operator de noduri Hedera

Gigantul francez Électricité de France s-a alăturat Consiliului guvernatorilor Hedera în calitate de operator de nod. EDF, care se numără printre primele cinci companii de utilități la nivel mondial, este prima companie din industria sa care se alătură consiliului și va utiliza tehnologia ca parte a obiectivului său de a atinge neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon până în 2050.

Rețeaua Hedera este un blockchain public, deținut și guvernat de entități private. EDF se alătură unor companii precum IBM, Google, Boeing ca operatori de noduri, fiecare având un vot egal în ceea ce privește direcția viitoare a software-ului. Fiecare membru poate îndeplini un mandat de maximum trei ani, cu posibilitatea de a îndeplini două mandate consecutive. Creatorul și proprietarul algoritmului Hashgraph al Hedera, Swirlds, păstrează un loc permanent în consiliu.

Exaion, filiala deținută integral de EDF, care administrează deja un nod Tezos (XTZ) în Franța, va utiliza rețeaua Hedera ca parte a ofertelor sale de blockchain-as-a-service. Se așteaptă ca rețeaua proof-of-stake a Hedera, să formeze baza eficientă din punct de vedere energetic a explorării EDF pentru a deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon.

Gilles Deleuze, cercetător principal în domeniul evaluării riscurilor sistemelor la EDF R&D, a declarat că tehnologia distributed ledger va stimula dezvoltarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră, a sistemelor descentralizate de energie electrică și multe altele:

"În viitorul apropiat, calculul distributed va susține sisteme electrice din ce în ce mai descentralizate, lanțuri de aprovizionare complexe și schimburi de active digitale, certificate de energie, credite de gaze cu efect de seră și multe altele. Mai multe piese ale ecosistemului tehnologiei distributed ledger vor forma piesele de puzzle care vor face ca această viziune să devină realitate."

Deleuze a declarat că EDF va folosi tokenizarea pe Hedera (serviciul de tokeni Hedera) pentru a crea un "sistem de compensare și de credite de carbon", în conformitate cu obiectivul companiei de a reduce emisiile de CO2.

"Credem în parteneriatul cu lideri din industrie precum Hedera Hashgraph pentru a explora tehnologii și moduri de organizare inovatoare, pentru a construi ecosisteme care să creeze valoare, pentru a dezvolta cazuri de utilizare pentru domeniul energetic și operațiunile EDF și pentru a dezvolta potențialul Exaion de a furniza servicii blockchain/DLT și servicii de calcul de înaltă performanță", a declarat Deleuze. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum