Știri crypto & blockchain - Un nou studiu dezvăluie care sunt orașele din SUA care conduc numărul de angajări crypto în 2021 - Facilitatea de minare din Texas, a Argo Blockchain ar putea costa până la 2 miliarde de dolari – 26-01-2022

Știri crypto & blockchain - Un nou studiu dezvăluie care sunt orașele din SUA care conduc numărul de angajări crypto în 2021 - Facilitatea de minare din Texas, a Argo Blockchain ar putea costa până la 2 miliarde de dolari – 26-01-2022

Un nou studiu dezvăluie care sunt orașele din SUA care conduc numărul de angajări crypto în 2021

Metropolele au condus la angajările legate de crypto în Statele Unite în 2021, dar locurile de muncă în acest spațiu sunt bine dispersate în întreaga țară, au arătat datele LinkedIn.

Un nou studiu realizat de LinkedIn pentru Bloomberg arată că nu există un singur hub pentru specialiștii în crypto sau blockchain în Statele Unite. Căutând printre membrii LinkedIn din SUA care au listat un nou loc de muncă în primele nouă luni ale anului și care au corespuns cuvintelor-cheie crypto, blockchain, Bitcoin, Ethereum sau Solidity, s-a descoperit că aproximativ 53% dintre locurile de muncă în domeniul crypto sunt dispersate în toată țara în bucăți mici.

Întrucât crypto și blockchain se află la intersecția dintre finanțe și tehnologie, hub-ul financiar tradițional New York și hub-ul tehnologic San Francisco au condus, fără surpriză, pachetul. Los Angeles s-a clasat pe locul al treilea, urmat de Miami și Chicago.

Diogo Mónica, co-fondator al companiei de servicii de tehnologie crypto, Anchorage Digital, a subliniat că structurile organizaționale descentralizate determină o forță de muncă la distanță, în special în rândul companiilor crypto. "Acest lucru înseamnă că orașele și statele cu taxe mai mici, cu o infrastructură excelentă și cu acces rapid la un aeroport internațional vor beneficia de munca la distanță în totalitate", a adăugat el.

Atunci când este ajustat în funcție de populație, impactul industriei crypto asupra zonelor metropolitane de dimensiuni medii devine mai clar: La fiecare 100.000 de membri LinkedIn, cel puțin două persoane au fost angajate pentru respectivele locuri de muncă în domeniul crypto în Austin, Denver, Raleigh și Salt Lake City. (Sursa EN)

Facilitatea de minare din Texas, a Argo Blockchain ar putea costa până la 2 miliarde de dolari

Planurile companiei de minare crypto, Argo Blockchain, cu sediul în Marea Britanie, de a construi un centru de date de 800 de megawați în vestul Texasului ar putea costa între 1,5 și 2 miliarde de dolari.

Potrivit unui document de reglementare depus de Argo, estimarea costurilor de 2 miliarde de dolari pentru facilitatea de minare, Helios, construită pe un teren de 320 de acri în Texas s-a bazat pe "tipul de echipamente de minare care vor fi instalate în facilitate, combinația de echipamente proprii și găzduite, costul materiilor prime, al forței de muncă și al energiei necesare pentru construirea facilității, momentul construirii și al achiziționării echipamentelor și alți factori". Cu toate acestea, firma a adăugat că este vorba doar de o estimare și că "rezultatele viitoare ar putea să difere substanțial".

Argo a început lucrările la facilitatea de minare crypto de 200 MW, cu sediul în Dickens County, în luna iulie, raportând că locația va oferi companiei "acces la până la 800 MW de energie electrică" pentru operațiunile sale viitoare. Deși centrul de minare nu are încă un acoperiș, numai terenul va costa Argo 17,5 milioane de dolari. Compania plănuiește ca instalația să fie funcțională până la jumătatea anului 2022. Peter Wall, directorul general al Argo, a citat energia regenerabilă ieftină din Texas, precum și deschiderea sa față de inovația în domeniul noilor tehnologii ca fiind o parte din motivul pentru care a fost construit centrul de date. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.