Știri crypto & blockchain - Un sondaj arată că europenii doresc ca țările din care provin să reglementeze crypto, nu UE - ICPunks va distribui 10.000 de NFT-uri gratuite în debutul lansării pe Internet Computer – 03-01-2022

Un sondaj de opinie la scară largă, realizat în 12 state membre ale Uniunii Europene, a arătat că majoritatea europenilor ar prefera ca guvernele locale să creeze și să reglementeze criptomonedele.

Știri crypto & blockchain - Un sondaj arată că europenii doresc ca țările din care provin să reglementeze crypto, nu UE - ICPunks va distribui 10.000 de NFT-uri gratuite în debutul lansării pe Internet Computer – 03-01-2022

Un sondaj arată că europenii doresc ca țările din care provin să reglementeze crypto, nu UE

Un sondaj de opinie la scară largă, realizat în 12 state membre ale Uniunii Europene, a arătat că majoritatea europenilor ar prefera ca guvernele locale să creeze și să reglementeze criptomonedele.

Redfield & Wilton Strategies a realizat un sondaj pentru Euronews, intervievând 31.000 de respondenți din Estonia, Franța, Germania, Grecia, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia și Spania.

Pe fondul noilor legi privind criptomonedele propuse de Comisia Europeană (CE), o mare parte dintre respondenții din toate națiunile au susținut crearea unei criptomonede naționale. Cu toate acestea, principalul motiv pentru un token intern este atribuit obținerii independenței financiare față de Uniunea Europeană.

Dintre aceștia, respondenții din Grecia (40%), Italia (41%) și Estonia (39%) au manifestat cel mai mare sprijin pentru o criptomonedă națională, în timp ce o medie de 30% dintre respondenții din alte țări s-au declarat în favoarea unei criptomonede naționale.

Contrar acestei tendințe, 37% dintre respondenții din Țările de Jos s-au opus lansării de inițiative crypto naționale, eclipsând cei 18% de respondenți care i-au susținut.

În plus, aproape 60% dintre cei 31.000 de respondenți doresc ca guvernul lor național să stabilească reglementările financiare, în loc să depindă de Uniunea Europeană.

În prezent, CE încearcă să implementeze reglementări pentru activele crypto pe teritoriul Uniunii Europene. La 24 septembrie 2020, CE a propus un nou pachet financiar digital care a inclus propuneri legislative legate de gestionarea activelor crypto în statele membre. (Sursa EN)

ICPunks va distribui 10.000 de NFT-uri gratuite în debutul lansării pe Internet Computer

ICPunks a anunțat distribuirea a 10.000 de tokeni nefungibili (NFT) pe Internet Computer. Conceptualizat de frații Przemek și Tomasz Chojecki, alături de Adam Stępnik, trio-ul a fost inspirat să creeze avatarurile în urma comparațiilor de acronim cu duo-ul hip-hop din anii 1990 Insane Clown Posse și a succesului copleșitor al legendarelor NFT-uri CryptoPunk.

În urma unei serii de lansări timpurii exclusive, se preconizează că doar 3.000 de punks vor fi disponibili pentru a fi revendicați, câte unul pentru fiecare utilizator, la momentul lansării.

Przemek, co-fondator al proiectului, a vorbit despre așteptările sale pentru lansarea NFT:

"Suntem incredibil de entuziasmați pentru lansarea ICPunks pe Internet Computer. Spațiul NFT se mișcă într-un ritm atât de rapid - este uimitor să faci parte din el. Avem o mulțime de planuri pentru ICPunks, inclusiv un NFT Marketplace, acesta este primul pas spre asta."

Internet Computer un blockchain de uz general care permite smart contracts pentru a servi conținut web interactiv direct utilizatorilor.

Alternativele la rețelele populare de socializare, inclusiv LinkedIn, Medium, WhatsApp, precum și site-urile bazate pe comunitate, cum ar fi Reddit, au fost deja create de membrii comunității.

Potrivit unui tweet recent, distribuirea  ICPunk a atras o atenție notabilă din partea comunității crypto, datele analitice raportând 89.000 de vizitatori pe site-ul NFT de când a fost lansat. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.