Știri crypto & blockchain - Unmarshal strânge 2,6 milioane de dolari pentru a construi un protocol de indexare a datelor blockchain - Bursa braziliană a aprobat două noi ETF-uri crypto din America Latină – 05-10-2021

Unmarshal, un nou proiect care construiește o soluție de indexare a datelor blockchain, a anunțat o rundă de finanțare de 2,6 milioane $, de la ...

Știri crypto & blockchain - Unmarshal strânge 2,6 milioane de dolari pentru a construi un protocol de indexare a datelor blockchain - Bursa braziliană a aprobat două noi ETF-uri crypto din America Latină – 05-10-2021

Unmarshal strânge 2,6 milioane de dolari pentru a construi un protocol de indexare a datelor blockchain

Unmarshal, un nou proiect care construiește o soluție de indexare a datelor blockchain, a anunțat o rundă de finanțare de 2,6 milioane $, de la o serie de investitori din industria crypto.

Printre fondurile de risc care au participat la runda Unmarshal se numără Woodstock, Black Edge Capital, Genesis Block Ventures, NGC Ventures, AU21, Spark Ventures, BitMax și alte câteva. La rundă s-au alăturat, de asemenea, investitori individuali precum Ravindra Kumar și Philip Arthur Moore de la Frontier; Sandeep Nailwal, cofondator al Polygon; Aniketh Jindal; Danish Chaudhari și alții.

Unmarshal construiește o rețea de indexare a datelor multichain care ar ajuta la furnizarea de date structurate blockchain pentru participanții din industrie. Rețeaua suportă lanțurile bazate pe Ethereum, Binance Smart Chain, Elrond, Polkadot și Substrate. Echipa se așteaptă să lanseze suportul pentru rețelele de layer-two prin intermediul Polygon, cunoscut anterior sub numele de Matic.

Proiectele de infrastructură de date au atins un nivel semnificativ de popularitate și utilizare, având ca vârf de lance protocolul The Graph. Unmarshal se află într-o nișă similară, a declarat pentru Manohara Kolagondanahalli, co-fondatorul său:

"Unmarshal este o rețea de date completă de la un capăt la altul. Noi deservim nevoile de date personalizate pentru clienți fără a le cere să codifice. În cazul în care The Graph are nevoie ca dezvoltatorii să construiască sub-grafice, noi putem furniza date mai generice, cum ar fi soldul portofelului, istoricul tranzacțiilor pentru orice adresă etc.". (Sursa EN)

Bursa braziliană a aprobat două noi ETF-uri crypto din America Latină

Comisia braziliană pentru valori mobiliare și burse, sau CVM, a aprobat două ETF-uri crypto - unul 100% Bitcoin și celălalt compus din cinci criptomonede, în afară de Bitcoin (BTC).

Pentru QR Asset Management, administratorul ETF-ului exclusiv Bitcoin, produsul ar putea accelera lansarea unui produs similar în Statele Unite, deoarece CVM, precum și Comisia pentru valori mobiliare și burse, sau SEC, fac parte din Organizația Internațională a Comisiilor de Valori Mobiliare, sau IOSCO.

Ambele ETF-uri vor fi tranzacționate la Bursa de Valori din Brazilia, sau B3. Potrivit Brazil Journal, două dintre principalele bănci din țară, Itaú și BTG Pactual, au declarat deja că vor oferi ETF-ul Hashdex clienților lor.

ETF-ul QR se va tranzacționa pe B3 cu tickerul QBTC11, în timp ce cel de la Hashdex va avea ca ticker HASH11. În cazul ETF-ului QR, indicele utilizat pentru a calcula prețul Bitcoin va fi Chicago Commodities Exchange.

Fernando Carvalho, CEO al QR Capital, holdingul QR Asset, consideră că această mișcare reprezintă o etapă importantă pentru inovația de pe piața de capital braziliană. Acesta a declarat:

"ETF-ul nostru, care va fi tranzacționat cu tickerul QBTC11, reprezintă o piatră de hotar pe piața braziliană. Activul sfârșește prin a acționa ca o acoperire dublă, deoarece este o marfă digitală și, în același timp, este tranzacționat în dolari pe piața mondială. Prețul său nu este corelat cu alte clase de active, ceea ce înseamnă că este din ce în ce mai mult adoptat de marii manageri și investitori în cadrul unor portofolii diversificate." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum