Știri crypto & blockchain - VanEck intră în metavers prin lansarea unei colecții NFT - ApeCoin se integrează cu Polygon pe fondul unei reacții negative

Știri crypto & blockchain - VanEck intră în metavers prin lansarea unei colecții NFT - ApeCoin se integrează cu Polygon pe fondul unei reacții negative

VanEck intră în metavers prin lansarea unei colecții NFT

VanEck, o firmă de investiții cu peste 82 de miliarde de dolari în active administrate, și-a dezvăluit intrarea în Metaverse prin lansarea unei colecții de 1.000 de tokeni nefungibili (NFT).

NFT-ul VanEck Community, care se bazează pe rețeaua Ethereum, prezintă o ilustrație a lui Alexander Hamilton, numit "Hammy", în timp ce călătorește prin timp și spațiu în încercarea sa de a înțelege politicile financiare trecute, prezente și viitoare. Firma de gestionare a investițiilor cu sediul în New York consideră că va putea să prezinte utilitatea în lumea reală a activelor digitale, precum și să ofere un forum pentru ca investitorii să afle mai multe despre activele digitale, prin intermediul colecției. Într-o declarație referitoare la anunț se arată:

„Personajul nostru „Hammy” va fi un ghid extraordinar pentru oricine este interesat să vadă cum se desfășoară trecutul, prezentul și viitorul finanțelor”.

NFT-ul va fi clasificat ca fiind comun (750), rar (230) și legendar (20). Fiecare proprietar de NFT va putea beneficia de mai multe avantaje unice în funcție de aceste trei niveluri. Co-fondatorul VanEck Community NFT, Matt Barlett, a declarat că inițiativa este concepută ca un card de membru digital care va acorda acces unic la o varietate de evenimente și va educa utilizatorii cu privire la activele în criptomonede. (Sursa EN)

ApeCoin se integrează cu Polygon pe fondul unei reacții negative

ApeCoin (APE) și-a anunțat integrarea cu sidechain-ul Polygon (MATIC) de la Ethereum (ETH), după ce recentul incident de emitere a token-ului nefungibil (NFT) de la Yuga Labs' Otherdeeds a dus la speculații cu privire la un nou chain pentru APE.

Yuga Labs, creatorii colecției Bored Ape Yacht Club NFT, a lansat emitere pentru NFT-ul Otherdeeds. Lansarea a obținut un sprijin copleșitor din partea comunității sale, cu vânzări estimate la 300 de milioane de dolari. În ciuda acestui fapt, drop-ul s-a confruntat cu o listă de probleme, cum ar fi împingerea taxelor de gaz ETH la cote fără precedent, ceea ce înseamnă că utilizatorii au plătit în jur de 2 până la 5 ETH pentru gaz.

Din această cauză, utilizatorii care nu au reușit să emită NFT-uri, dar au plătit totuși taxe de gaz ETH au fost indignați și și-au exprimat frustrarea prin Twitter - unii chiar au scris pe Twitter că se retrag din investițiile lor legate de APE.

În timp ce Yuga Labs a promis că le va rambursa gazul, unii utilizatori au speculat că eșecul a fost o cascadorie de marketing planificată, adică evidențierea unei probleme, apoi anunțarea unui nou chain pentru APE. Cu toate acestea, un reprezentant al organizației autonome descentralizate (DAO) ApeCoin neagă acest lucru.

Yat Siu, membru al consiliului de administrație al ApeCoin DAO, a precizat că nu a fost cazul. În timp ce Yuga Labs încurajează DAO să se gândească la migrarea către un nou chain, Siu a precizat că nu a existat nicio discuție între membrii consiliului de administrație al DAO și nici cu alte părți cu privire la posibilitatea unui chain APE.În ciuda clarificărilor, unii nu sunt convinși și sunt în continuare nemulțumiți de rezultatele evenimentului. Utilizatorul Twitter MetaMan a declarat că facilitatorii evenimentului ar trebui să recunoască pur și simplu că au dat-o în bară și că a fost o idee proastă. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.