SushiSwap (SUSHI) - Coin of the Week

SushiSwap (SUSHI) - Coin of the Week

SUSHI este un o criptomoneda utilitara lansata in 2022 care face parte din DEX-ul SushiSwap, un AMM (automated market maker) similar cu UniSwap, primul schimb descentralizat (DEX). SushiSwap DEX a fost creat printr-un hard fork a codului Uniswap si a atras primii utilizatori printr-o metoda inedita, direct de la Uniswap.

Cum a aparut criptomoneda SushiSwap?

Proiectul SushiSwap a fost dezvoltat in 2020 de o persoana sau un grup de persoane sub numele de Chef Nomi. Echipa fondatoare a copiat codul open-source folosit de Uniswap pentru a dezvolta baza proiectului.

SushiSwap a atras apoi utilizatorii promitand castiguri sub forma de unitati SUSHI, in cazul in care blocau fonduri in Uniswap. Odata ce codul pentru SushiSwap a fost dezvoltat, fondurile au fost transferate catre reteaua principala.

Cum functioneaza criptomoneda SushiSwap?

Funcศ›ia de baza a Sushi este de a facilita cumpararea si vanzarea diferitelor active criptografice intre utilizatori. In loc sa fie sustinute de o entitate centrala, criptomonedele tranzactionate pe platforma Sushi sunt mentinute prin contracte inteligente, iar utilizatorii blocheaza monedele pe software pentru a fi apoi accesate de utilizatori. Cei care tranzactioneaza activele blocate platesc o taxa care este apoi distribuita furrnizorilor de lichiditate, in functie de contributia lor.

Furnizorii de lichiditate contribuie la fondurile Sushi prin conectarea portofelului Ethereum la platforma SushiSwap, blocand doua active intr-un contract inteligent. De exemplu, fondul de lichiditate USDT/ETH din platforma SushiSwap este format din valori egale ale depozitelor USDT si ETH.

Cumparatorii pot schimba criptomonede in cadrul fondului pe baza regulilor protocolului.

Aplicatii SushiSwap

  • Furnizare de lichiditate in urma imprumutului propriilor criptomonede, in schimbul recompenselor
  • Utilizatorii pot schimba si imprumuta criptomonede. Spre exemplu, transformarea monedei USD in ETH
  • Guvernarea comunitatii in sensul ca drepturile de vot acordate de jetoanele xSUSHI nu pot fi subestimate ศ™i permit utilizatorului sฤƒ voteze anumite aspecte ale jetoanelor ศ™i schimbului.

Pentru mai multe informatii cu privire la SUSHI poti accesa pagina Pret SushiSwap.

Avantajele criptomonedei SushiSwap

  • Descentralizare
  • Recompense pentru furnizarea de lichiditate
  • Guvernare bazata pe comunitate

Pentru mai multe informatii cu privire la SUSHI poti accesa pagina Pret SushiSwap.

Indicatori SushiSwap

Market Cap: 225 milioane EURO

Pret SUSHI azi: 1 EURO

Volum de tranzactionare (24 ore): 27 milioane EURO

Cum cumpar SushiSwap

Poti cumpara SushiSwap (SUSHI) prin multiple tipuri de ordine Tradesilvania utilizand Lei, Euro sau USDT.

  1. Creeaza cont pe platforma Tradesilvania simplu in cateva minute

Primul pas pentru a folosi platforma este sa iti creezi cont. Dupa ce confirmi contul, trebuie sa treci printr-un proces de activare.

  1. Depunere RON sau EURO

Poti depune RON sau EURO in portofelul tau digital prin Plata cu Cardul Visa/Mastercard, Transfer Bancar sau cu cash la punctele SelfPay, Un-doi Centru de Plati si StartPay.

  1. Cumpara SushiSwap (SUSHI)

Pentru a cumpara SushiSwap trebuie sa accesezi sectiunea Trading. Dupa ce plasezi un ordin, in cele mai multe cazuri acesta este finalizat instant.

Nota: Pretul SushiSwap variaza in timp.

Esti pregatit sa cumperi SushiSwap - SUSHI pentru a-ti construi un portofoliu crypto in platforma Tradesilvania ?