Tehnologia Blockchain, soluția eficientă pentru siguranța alimentară

Siguranța alimentară este în zilele noastre un subiect deloc de neglijat. Organismele internaționale și statele lumii luptă pentru ca hrana care ajunge în rafturile retailer-ilor de produse alimentare să fie sănătoasă și să fie astfel limitat riscul îmbolnăvirilor.

Tehnologia Blockchain, soluția eficientă pentru siguranța alimentară

Siguranța alimentară este în zilele noastre un subiect deloc de neglijat. Organismele internaționale și statele lumii luptă pentru ca hrana care ajunge în rafturile retailer-ilor de produse alimentare să fie sănătoasă și să fie astfel limitat riscul îmbolnăvirilor. Există o cursă contra cronometru îndreptată împotriva celor ce folosesc îngrășăminte chimice neautorizate, organisme modificate genetic, celor care nu respectă normele de siguranță alimentară la depozitare, transport și preparare a hranei.

La capătul lanțului logistic stă consumatorul, de aceea tehnologia blockchain este soluția eficientă pentru combaterea riscurilor de încălcare a protocoalelor de siguranță alimentară.

Producătorii, transportatorii, retailer-ii, restaurantele, punctele de distribuire pot să fie conectați pe baza tehnologiei Blockchain. Se vor ști astfel parametrii de siguranță care trebuie respectați, se va ști necesitatea de consum într-o zonă sau alta. Eficiența alimentară și siguranța alimentară sunt respectate atunci când nu arunci produsele din rafturi, după ce au expirat, sau nu arunci mâncarea preparată într-un restaurant fiindcă ai pregătit mai mult decât știi că se consumă în mod obișnuit.

A arunca mâncarea sau produsele alimentare, înseamnă că s-a produs peste limita de consum și peste rezerva de produse alimentare. A arunca producția, înseamnă că s-au consumat resurse în mod inutil, ori grație soluției eficiente numite Blockchain, producătorii vor putea ști cât durează drumul produsului de la ei, până în farfuria consumatorului, trecând prin raftul magazinului.

La fermele de animale, cunoașterea tendințelor de consum de pe piață realizată prin tehnologia  Blockchain duce la eficientizarea procesării cărnii, reducându-se sacrificarea inutilă a animalelor.

La fermele agricole, se va ști care este timpul optim pentru semănat, diferite lucrări de întreținere a culturilor, de recoltare și procesare a produselor obținute. Informațiile despre necesarul de apă din sol, amenințările meteo aflate prin folosirea tehnologiei Blockchain pot să reducă la mimin riscul ca recolta să nu fie adunată la timp și eficient. În plus, se economisesc resursele solului, prin regenerare, atunci când se estimează corect cât trebuie cultivat pentru a nu fi aruncată producția care depășește cota de rezervă.

Totodată, produsele alimentare care se apropie de data expirării pot să fie trimise către cei defavorizați, dacă se folosește soluția eficientă numită Blockchain, adică dacă se știe ce categorii defavorizate sunt într-o regiune și cum pot fi redirecționate produsele, care, în curând ar putea ajunge la lada de gunoi, neconsumate.

Cheia moderației, producției raționale, consumului eficient rezidă în folosirea soluției eficiente numite Blockchain. Prin Blockchain, clientul poate să știe care furnizor este de încredere, ce operator îi poate aduce comanda efectuată prin telefon sau pe internet printr-un consum mic de resurse și la un cost competitiv.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.