Tradesilvania isi Extinde Gama de Criptomonede disponibile la tranzactionare: Descopera SFIT, ITHEUM, ZPAY, INFRA, MEX si PYUSD.

Tradesilvania isi Extinde Gama de Criptomonede disponibile la tranzactionare: Descopera SFIT, ITHEUM, ZPAY, INFRA, MEX si PYUSD.

Am introdus in platforma Tradesilvania,  sase noi criptomonede la tranzactionare SPOT, consolidand optiunile tale de tranzactionare cu  RON si Euro. Printre acestea, cinci sunt ESDT-uri construite pe blockchainul MultiversX, iar Paypal USD (PYUSD)  este o criptomoneda dezvoltata pe blockchainul Ehtereum. Iata o prezentare a fiecarei criptomonede si a proiectului lor:

Sense4FIT (SFIT): Ecosistemul Sense4FIT promoveaza un stil de viata sanatos prin fitness, nutritie, dezvoltare personala si mindfulness. Tokenul SFIT este construit pe blockchain-ul Elrond si recompenseaza utilizatorii pentru atingerea obiectivelor lor de imbunatatire personala.

Aplicatia Sense4FIT este o aplicatie Web 3 Fit2Earn Lifestyle construita pe blockchain-ul MultiversX cu elemente game-fi care are scopul de a ajuta oamenii sa devina versiuni mai bune ale lor insisi si sa fie recompensati in timp ce isi ating obiectivele . Tradesilvania ofera suport complet pentru SFIT, permitand utilizatorilor sa cumpere, sa vanda, sa pastreze si sa tranzactioneze acest token in aplicatia noastra disponibila in varianta web sau pe telefoanele Android si Apple. Cumpara SFIT direct cu Lei acum si incepe sa fii recompensat pentru a deveni o versiune mai buna a ta.

Itheum (ITHEUM): Protocolul multi-chain Itheum isi propune sa ofere instrumentele necesare pentru a detine si tranzactiona date personale in Metaverse. Tokenul ITHEUM faciliteaza caracteristicile platformei, permitandu-ti sa tranzactionezi datele tale personale in Metaverse.

Tokenul ITHEUM este tokenul principal al ecosistemului Itheum si este necesar pentru a debloca caracteristicile platformei in cadrul produselor sale principale de schimb descentralizat de date . Tradesilvania ofera suport complet pentru ITHEUM, permitand utilizatorilor sa cumpere, sa vanda, sa pastreze si sa tranzactioneze aceasta criptomoneda in aplicatia noastra. Cumpara ITHEUM acum si incepe sa tranzactionezi.

ZoidPay (ZPAY): ZoidPay ofera lichiditate cripto si emite carduri instantanee pentru achizitii la orice comerciant. Produsele sale acopera atat domeniul retail, cat si pe cel al dezvoltatorilor. Tokenul ZPAY iti deschide usa catre serviciile financiare web 3.0.

Tradesilvania ofera suport complet pentru ZPAY, permitand utilizatorilor sa cumpere, sa vanda, sa pastreze si sa tranzactioneze aceasta criptomoneda in aplicatia noastra. Vinde si cumpara ZPAY simplu si rapid, prin platforma crypto nr. 1 din Romania.

Bware (INFRA): Blast, protocolul pentru infrastructura Web3 dezvoltat de Bware Labs, este alimentat de tokenul INFRA. Acesta sustine mecanismul de staking si delegare al Blast, contribuind la descentralizarea si natura fara permisiune a protocolului.

Tradesilvania ofera suport complet pentru INFRA, permitand utilizatorilor sa efectueze orice tip de operatiune cu INFRA, de la cumparare si vanzare, pana la incasare si plata sau pastrare in portofelul INFRA din Tradesilvania.

xExchange (MEX): xExchange, anterior cunoscut sub numele de Maiar Decentralized Exchange, este un schimb descentralizat bazat pe modelul AMM. Tokenul MEX, care ruleaza pe reteaua Elrond, alimenteaza acest schimb si adauga lichiditate retelei.

PayPal USD (PYUSD): PYUSD este o criptomoneda care reprezinta dolarii americani din conturile PayPal ale utilizatorilor. Aceasta aditie simplifica tranzactiile cu dolari americani in lumea criptomonededelor.

Descopera si tranzactioneaza aceste noi criptomonede in aplicatia Tradesilvania. Fiecare proiect aduce o perspectiva unica in universul criptomonedelor si adauga valoare portofoliului tau. Ai acum optiuni variate pentru a-ti diversifica investitiile si a profita de avantajele pietei crypto prin intermediul platformei noastre.