Tradesilvania On-Ramp Crypto - Cumpara si vinde NFT direct in contul de tranzactionare crypto

Tradesilvania On-Ramp Crypto - Cumpara si vinde NFT direct in contul de tranzactionare crypto

Am dezvoltat o infrastructura tehnica necesara pentru a sustine si a aduce ecosistemul NFT mai aproape de clientii Tradesilvania. Prin functionalitatea on-ramp FIAT to Crypto, cumparatorii, vanzatorii si colectionarii NFT pot accesa piata de arta digitala si de Non Fungible Tokens cu usurinta prin intermediul platformei Tradesilvania.

Prin intermediul interfetei Tradesilvania, clientii au acces la 55 de criptomonede pe care, dupa cumparare in platforma, le pot folosi in platformele pentru tranzactionare Non Fungible Tokens (NFT) - marketplace NFT. Functionalitatea crypto on-ramp face cumpararea si vanzarea de NFT accesibila pentru intreaga comunitate blockchain si investitorii crypto din Romania.

Prin functionalitatea on-ramp Tradesilvania, cumparatorii pot alimenta criptomonede pentru achizitia de NFT, iar vanzatorii pot retrage banii din vanzari de NFT direct in FIAT (RON si EUR).

Noul serviciu raspunde cerintelor romanilor, care doresc o integrare mai buna a spatiului NFT in ecosistemul crypto. La inceputul anului 2022, Ipsos si Tradesilvania au organizat primul studiu de piata independent care evalueaza gradul de adoptie a criptomonedelor in Romania.

O statistica relevanta, care a determinat implementarea serviciului on-ramp pentru tranzactiile NFT, arata ca 50% din romanii cu acces la internet au auzit de Non Fungible Tokens. Ponderea este semnificativ mai mare in randul celor care sunt familiarizati si cu criptomonedele.

In acelasi timp, 20% din respondentii care au auzit de ecosistemul NFT detin astfel de Non Fungible Tokens. Din nou, ponderea este ridicata in randul romanilor care sunt interesati de domeniul crypto. Studiul mai subliniaza faptul ca 4 din 5 respondenti care au auzit de NFT intentioneaza sa achizitioneze Non Fungible Tokens, fapt ce ne-a determinat sa implementam un sistem eficient pentru achizitia de astfel de bunuri digitale.

Aceste statistici indica spre faptul ca romanii utilizatori de internet sunt pregatiti pentru o adoptare accelerata a criptomonedelor si pentru o explorare mai amanuntita a ecosistemului NFT.

Serviciul de investitii digitale Tradesilvania, prin care cumparatorii, vanzatorii si colectionarii NFT au acces la piata de Non Fungible Tokens, reprezinta o necesitate pentru un public romanesc care este din ce in ce mai familiarizat cu activele digitale si doreste sa participe la aceasta piata dinamica. Prin functionalitatea on-ramp, continuam sa oferim produse crypto si de investitii premium, care raspund cerintelor romanilor si care dezvolta ecosistemul crypto local si european.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 55 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!