Tradesilvania OTC: 2000 de criptomonede, settlement post tranzactie, la volum si cotatii preferentiale

Tradesilvania OTC: 2000 de criptomonede, settlement post tranzactie, la volum si cotatii  preferentiale

Am lansat noul crypto OTC Desk, un serviciu de tranzactionare unic in Romania, prin care ai acces la peste 2000 de criptomonede, settlement post tranzactie pe baza de volum garantat si cotatii preferentiale (crypto pairs). Serviciul Tradesilvania OTC este o solutie simplificata, sigura si eficienta pentru tranzactionare fara limite de lichiditate crypto, cu un timp de raspuns record la tranzactionare datorita posibilitatii efectuarii operatiunilor cu compensare ulterioara.

Astfel, pentru prima data in Romania, participantii la piata crypto pot tranzactiona la momentul dorit in baza unei expuneri preferentiale alocata lor, alimentarea si compensarea (settlement-ul) putand fi realizate ulterior.

Noul serviciu este disponibil persoanelor fizice, companiilor si institutiilor cu 0% (zero) comision pentru toate tranzactiile recurente sau tranzactii unice mai mari sau egale cu 30.000 EUR, sau echivalent.

💡
Cu Tradesilvania OTC accesezi INSTANT pretul pentru activul dorit si la VOLUMUL dorit, cu posibilitatea compensarii ulterioare a tranzactiilor realizate.

Avantajul major si totodata diferenta serviciului OTC fata de tranzactionarea SPOT,  este faptul ca pentru un volum mare, in Tradesilvania OTC pretul afisat este valabil pentru intreaga cantitate indiferent de volum. In cadrul tranzactiei OTC, pretul afisat este pretul final pentru intreg volumul solicitat fara nici un alt comision.

Noul serviciu de tranzactionare completeaza serviciile CRYPTO SPOT disponibile tuturor utilizatorilor (64 de criptomonede/144 de paritati) si restul beneficiilor din platforma: portofel digital gratuit, servicii ON si OFF Ramp, alimentare gratuita a contului de tranzactionare prin transfer bancar, suport in limba romana etc.

Tradesilvania OTC se activeaza la solicitarea clientilor Tradesilvania.com si prezinta urmatoarele beneficii:

  • Acces la 2000+ criptomonede,
  • Tranzactionare instant, la pretul actual si compensare ulterioara,
  • Cotatii preferentiale obtinute automat, in timp real,
  • Tranzactionare crypto cu 0% (zero) comision pentru toate tranzactiile OTC,
  • Tranzactionare crypto direct in EUR, USD si RON.

Utilizatorii Tradesilvania OTC au la dispozitie toate masurile de securitate si siguranta implementate la nivelul platformei: 2FA (autentificare in 2 pasi), stocarea MPC (Multi-Party Computation) si asigurarea criptomonedelor din platforma la valoarea de 30.000.000 EUR.

Lansarea noului produs Tradesilvania OTC reprezinta o noua etapa in dezvoltarea platformei si un pas important pentru ecosistemul de servicii financiare crypto moderne si personalizate.

Pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc sa beneficieze de suport specializat, Tradesilvania asigura contact direct cu echipa specializata in cadrul fiecarei tranzactii.

Astfel, ai acces la toate informatiile tranzactionale in timp real.

Spor la trading!