Tradesilvania Savings - maximizeaza-ti castigurile crypto

Tradesilvania Savings - maximizeaza-ti castigurile crypto

Intr-o era in care criptomonedele devin din ce in ce mai prezente, modurile de a maximiza profiturile de pe urma acestora se diversifică constant. Unul dintre instrumentele pe care Tradesilvania l-a adus pe piata este serviciul de Savings prin criptomonede.

Servicul Crypto Savings este disponibil tuturor, fie ca esti persoana fizica sau juridica!

Cum functioneaza Tradesilvania Crypto Savings:

  • Iti faci cont gratuit pe Tradesilvania.com
  • Cumperi sau depui asset-urile tale in portofel
  • Acccesezi sectiunea Savings din platforma
  • Alegi cantitatea de criptomoneda
  • In fiecare luna, vei primi recompensa în contul tau

Tradesilvania iti ofera posibilitatea de a obtine recompense doar pastrand activele digitale in contul tau de Savings. Recompensele din Crypto Savings variaza in functie de criptomoneda aleasa, iar castigul poate ajunge pana la 13% APY. Astfel obtii castiguri periodice constante fara un efort suplimentar din partea ta. 

In Platforma Tradesilvania exista 18 criptomonede pe care le poti folosi pentru Savings: Ethereum, MultiversX, Tether, USD Coin, Dai, Solana, Polkadot, Cardano, Polygon, Avalanche, Tezos, Fantom, Tron, Zilliqa, NEAR, ApeCoin, Aave, PancakeSwap.

Profita acum de oportunitatile oferite de Tradesilvania Crypto Savings, incepe sa-ti optimizezi portofoliul crypto si creste-ti cresti veniturie!

UPDATE IULIE 2024
USDT si DAI sunt delistate din serviciul de Savings din cauza noii legislatii europene MiCA, care se aplica strict stablecoin-urilor. Prin urmare, pentru aceste doua criptomonede, serviciul Savings nu mai este disponibil, cu mentiunea ca recompensele au fost distribuite pana la data de 02 iulie. Retrage USDT si DAI din Savings in portofelul tau, suma din contul de Savings contine deja castigurile actualizate. Incepand cu luna iulie, nu se vor mai calcula sau plati alte recompense pentru aceste active.

Click pe imagine