Transferurile USDC (Polygon) sunt acum efectuate prin reteaua nativa Polygon

Transferurile USDC (Polygon) sunt acum efectuate prin reteaua nativa Polygon

Suntem incantati sa va anuntam ca, incepand cu 8 noiembrie 2023, am integrat in platforma Tradesilvania USDC nativ pe reteaua Polygon PoS.

Acesta evolutie este generata de tranzitia definitiva catre USDC nativ (Polygon) si renuntarea la forma bridged pentru aplicatiile ecosistemului, dezvoltatori si utilizatori.

Aceasta tranzitie coincide si cu incetarea suportului pentru alimentarile si retragerile USDC (reteaua Polygon) prin alte bridge-uri, de exemplu MATIC.

Astfel, USDC de pe reteaua Polygon in varianta anterioara (MATIC) nu mai poate fi incasat sau transferat din Tradesilvania.

Tokenurile tale din platforma nu sunt afectate, la momentul in care vei dori retragerea USDC pe reteaua Polygon, te rugam sa te asiguri ca destinatia suporta transferuri native pe reteaua Polygon.
Acesta actualizare este un upgrade realizat de Circle, emitentul USDC.

ATENTIE!

Alimentarile in portofelul tau Tradesilvania pentru USDC (Polygon) trebuie sa fie efectuate prin reteaua nativa Polygon si nu alte bridge-uri (ex. Matic).

Criptomonedele USDC de pe reteaua Polygon transferate catre Tradesilvania prin alte metode, vor fi pierdute.

! La momentul transferului tokenurilor tale USDC catre alt wallet sau adresa externa, asigura-te ca adresa de destinatie suporta incasare USDC pe reteaua nativa Polygon.

Spor la trading.