Tranzacții Bitcoin și Ethereum fără comisioane

Bitcoin si Ethereum sunt două dintre cele mai renumite platforme de cripto-monede. Acestea utilizează modele de tranzacții diferite

Tranzacții Bitcoin și Ethereum fără comisioane

Bitcoin si Ethereum sunt două dintre cele mai renumite platforme de cripto-monede. Acestea  utilizează  modele de tranzacții diferite, fiecare dintre ele având atât  avantaje cât și s dezavantaje. Bitcoin și Ethereum au un rol tot mai important în lumea reală, punând bazele unei viziuni mai eficiente asupra viitorului. Digitalizarea sprijină eficientizarea și rapiditatea tranzacțiilor cu fonduri în monedă digitală.

Cel mai important avantaj este acela că pot fi făcute tranzacții cu criptomonede Bitcoin și Ethereum fără plata vreunui comision. Pe platforma tradesilvania.com oferim o interfață prietenoasă prin care poți tranzactiona rapid monedele virtuale,  cu 0 comisioane. Totodată, achizitionarea cripto-monedelor se face instant. Vei afla unde pot fi făcute și cine poate face tranzacții cu Bitcoin și Ethereum

Schimbul de monede virtuale, pe diverse platforme online se poate realiza, atunci când deținătorul de Bitcoin merge la un magazin care acceptă doar plata îN Ethereum și invers.  Daca vrei sa convertești altceva in afara de Bitcoin sau Ethereum, trebuie să cauți adresa unui Digital Wallet care primește cripto-moneda pe care vrei să o convertești. În lipsa unei adrese de portofel pentru orice cripto-monedă, poți crea un Digital Wallet și poți iniția tranzacții cu cripto-monede instant comisioanele fiind 0 , neexistând nicicosturi adiționale.

Noutatea cripto-monedei îi determină pe oameni să o considere o poartă deschisă spre viitor, pentru tranzacții Bitcoin și Ethereum fără comisioane, un generator de oportunități de neratat, o piatră de hotar în lumea afacerilor, ignorând fără să vrea exact primul lucru care se poate spune despre o cripto-monedă: este o monedă și poate fi folosită pentru a face plăți.

Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH) sunt cripto-monedele pe care este bine să le iei în considerare dacă ești un novice care vrei să intri pe piața monedelor digitale. O companie cu renume, unde ți se poate oferi un Digital Wallet și poți să faci tranzacții cu Bitcoin și Ethereum fără comisioane,  este o alegere bună și, totodată indicată.

Activitățile care pot firealizate cu ajutorul cripto-monedelor sunt realizate fie pe platformele de tranzacționare (peste 100 până în prezent, cele mai cunoscute fiind: Coinbase, Bitstamp, Binance, LocalBitcoins, Shapeshift), fie direct (clienții interacționează direct pe o platformă, putând stabli ei prețul de tranzacționare), fie prin broker (un preț stabilit de brokew, similar cu o casă de schimb valutar). Ceea ce este important, este faptul că tranzacția nu este condiționată de plata vreunui comision, ceea ce faec această activitate să fie mult mai atractivă decât tranzacția prin intermediul băncilor.

Se estimează că, în 2019, cripto-moneda este utilizată de circa 20 milioane de oameni la nivel mondial, adică exact cât populația României. Marile firme și consorții au început să își îndrepte tot mai mult atenția către Bitcoin și Ethereum, acceptând plata în aceste cripto-monede pentru produsele și serviciile lor on-line. Totodată, organizațiile non-guvernamentale, marii filantropi au început să accepte, respectiv, să facă donații în cripto-monede. Evident că este de preferat mediul on-line pentru a face tranzacții cu Bitcoin și Ethereum, fără comisioane, fiindcă sunt monede digitale. Posesorul unui card bancar poate opta să facă tranzacții cu Bitcoin sau Ethereum, fără comisioane, pe care apoi, fie le poate converti, tezauriza, tranzacționa sau poate să le folosească în plata bunurilor și serviciilor achiziționate sau contractate.

Se estimează că, până în prezent sunt peste 1500 tipuri de cripto-monede, însă cele mai cunoscute sunt:  Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Stellar, TRON, Cardano, Dash, OmiseGO, Basic Attention Token, Augur, 0X, Golem, Electroneum.

Tranzacțiile cu Bitcoin și Ethereum, fără comisioane pot fi făcute pe platforme, direct între utilizatori sau prin broker. Există multe tipuri de cripto-monede, renumele fiind cel care poate atrage investitorii. Dacă dorești să investești în cripto-monede și nu dispui de suma necesară cumpărării unui Bitcoin, poți alege să cumperi o fracție de monedă. O altă soluție este aceea de a cumpăra Ethereum, de a o tranzacționa și apoi să faci conversia în Bitcoin. Evident, a intra pe piața cripto-monedei presupune să te documentezi și să ții cont de faptul că o cripto-monedă are o valoare condiționată de valoarea dată în urma utilizării pe rețelele informatice, ceea ce impune un anumit grad de volatilitate.

Echipa Tradesilvania

Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S