TS Newsletter - Ramai la curent cu cele mai recente evenimente din lumea crypto si actualizarile platformei Tradesilvania

A fi mereu informat in lumea crypto este crucial. Schimbarile rapide si evenimentele majore pot influenta semnificativ portofoliul si deciziile de tranzactionare. De la Bitcoin Halving, la lansari de noi token-uri sau evenimentele globale de pe piata, fiecare noutate conteaza.

Schimbarile pe platforma noastra pot afecta experienta ta de tranzactionare. De exemplu, delistarea token-urilor poate influenta disponibilitatea activelor pe care le tranzactionezi si strategiile tale de investitie. Vom explora delistarile token-urilor in acest newsletter.

Bitcoin Halving

Suntem siguri ca ai auzit deja despre Bitcoin Halving. Dar daca nu, noi iti venim in ajutor.

Bitcoin Halving, este o ajustare pre-programata a recompensei pe care minerii o primesc pentru validarea tranzactiilor pe reteaua Bitcoin. Reducerea la jumatate are loc aproximativ la fiecare patru ani sau dupa fiecare 210.000 de blocuri minate. Poate suna putin complicat, hai sa-ti oferim cateva aspecte cheie.

Pana acum au avut loc 3 evenimente halving, in noiembrie 2012, iulie 2016 si mai 2020. Avand รฎn vedere ca suntem in anul 2024, Bitcoin Halving este programat sa aiba loc in aprilie, in aproximativ 3 zile. Poti citi mai multe despre halving, de ce este important ศ™i ce inseamna pentru tine in aceasta postare de blog.

Statusul Pietei Crypto

Vrei sa stii cum arata piata crypto in fiecare saptamana? Verifica blogul nostru pentru noutati din piata crypto si analize tehnice bi-saptamanale pentru BTC, ETH, EGLD si alte criptomonede pe care le poti tranzactiona pe platforma Tradesilvania.

Piata crypto in ultimele 24 de ore:
๐Ÿ“Š Capitalizare globala: 2.3T $ (-5.04%)
๐Ÿ“ˆ Volum total 24h: 117.16M $ (+1.36%)
๐Ÿ”— Volum DeFi: 8.99M $ (7.67% din volumul total)
๐Ÿ’ฑ Volum Stablecoins: 109.82M $ (93.74% din volumul total)
๐Ÿ” Dominanta Bitcoin: 54.15% (+0.25%)

Delistarea Tokenului

Platforma Tradesilvania ofera o experienta dinamica de tranzactionare cu peste 70 de retele , 100+ tokenuri, multiple perechi de tranzactionare si peste 60.000 de utilizatori care cauta diversitate si oportunitati pe piata crypto.

In timp ce exista peste 13.200 de proiecte crypto cu propria lor criptomoneda in circulatie, numarul lor impresionant nu reflecta neaparat relevanta lor. Acest lucru creeaza o nevoie de listari si delistari in cazul platformelor crypto cum este si Platforma Tradesilvania. Delistarea unui token de pe o platforma nu este un lucru neobisnuit, ea apare din diverse motive.

Citeste aici si a afla ce se intampla atunci cand un token este delistat de pe platforma Tradesilvania si ce poti face.

Bober Airdrop

Avem cel mai tare Airdrop din aceasta luna!

Descopera puterea comunitatii cu Bober, o personalitate remarcanta in vibrantul ecosistem MultiversX.

Participa la #BoberDrop pe Tradesilvania Spotlight si ai sansa sa castigi unul dintre cele 2 premii x 10.000 $BOBER. Citeste aici detalii despre cum poti participa la Airdrop.

Castiga 20.000 $BOBER prin Tradesilvania Spotlight

Cum poti participa?

  1. Intra pe Platforma Tradesilvania: click aici.
  2. Acceseaza sectiunea Spotlight, disponibila in versiunea web a aplicatiei.
  3. Confirma-ti participarea in airdrop cu doar un click! Odata confirmata participarea, esti inclus automat pentru extragere.

Daca vrei sa fi la curent cu toate campaniile, airdrop-urile si alte surprize din cadrul Spotlight, hai in comunitatea noastra de pe Telegram.

ETF China

Avem cateva stiri interesante pentru tine!
Luni, Hong Kong a aprobat primele sale ETF-uri spot Bitcoin si Ether!

Aceasta aprobare marcheaza un pas important catre integrarea criptomonedelor in sistemul financiar global.

Prin recunoastere oficiala, aceasta miscare nu numai ca favorizeaza o adoptare mai larga a criptomonedelor, dar stabileste si baza pentru o crestere semnificativa in cadrul pietei crypto.

Cele mai diverse metode de alimentare sau retragere sunt disponibile in Platforma Tradesilvania.
Avem si alte noutati, gata sa fie descoperite pe Blogul Tradesilvania, analize tehnice bi-saptamanale si noi airdrop-uri anuntate constant.