Știri Blockchain și Crypto - Un gigant american al telecomunicațiilor va investi în Blockchain -2020-04-04

Știri Blockchain și Crypto - Un gigant american al telecomunicațiilor va investi în Blockchain -2020-04-04

Verizon Business a anunțat includerea de noi servicii de securitate, inclusiv două noi sisteme de administrare și acces la identitate folosind tehnologia bazată pe blockchain. Acestea sunt Verizon Identity (VID) și Verizon Machine State Integrity, care sunt modelate într-un mediu Blockchain, potrivit firmei tehnologice americane din 5 martie.

În cazul VID, informațiile de identitate sunt criptate și distribuite ulterior prin mai multe servere din blockchain, deci nu ar exista o bază centralizată care să poată fi atacată de cibernetici.

Potrivit companiei, Verizon ID va permite utilizatorilor să își stocheze datele de acces într-un „mediu digital sigur” pe telefoanele lor mobile, care pot fi accesate și validate mai ușor.

Un studiu Verizon intitulat „Raportul de investigații privind încălcarea datelor din 2019 al Verizon”, a arătat că 29 la sută dintre încălcările investigate au implicat utilizarea certificatelor furate.

Pe de altă parte, Verizon Machine Integrity State va obține date operaționale din medii complet descentralizate, pentru a oferi o imagine mai largă a potențialelor probleme de securitate.

Sistemul monitorizează continuu o structură a mașinilor compuse din servere, routere, gateway-uri, printre altele, pentru a crea un lanț verificabil de evenimente bazate pe starea mașinii, în loc de jurnalele.

Alex Schlager, director executiv și director de produse pentru serviciile de securitate la Verizon Business, și-a exprimat opinia:

Infracțiunile informatice reprezintă o amenințare zilnică pentru fiecare organizație și guvernare de pe glob. Raportul nostru de investigații privind încălcarea datelor din 2019 a evidențiat faptul că cyberattack-urile motivate din punct de vedere financiar sunt în creștere peste tot și că directorii la nivel C sunt vizați din ce în ce mai mult și în mod proactiv de încălcări sociale, legate de (de exemplu) acreditări furate. [...] Aceste soluții Verizon oferă un pas important înainte în protecția cibersecurității. "

Verizon a specificat că VID este disponibil pentru utilizatori la nivel global. Între timp, integritatea Verizon Machine State va fi disponibilă pentru utilizatorii americani începând cu trimestrul doi 2020.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.