Vanzare si cumparare imobiliare cu criptomonede

Vanzare si cumparare imobiliare cu criptomonede

Tradesilvania a lansat un parteneriat unic cu Re/Max Romania pentru a facilita platile cu crypto pentru tranzactii pentru imobiliare care permit in premiera vanzare sau cumpararea de imobile cu plata in criptomonede.

Parteneriatul va rezulta intr-un flux operational crypto prin care se vor putea efectua vanzari de imobile si cumparari de imobile in Romania, prin intermediul agentiilor imobiliare Re/Max. Platforma Tradesilvania se pregateste sa faciliteze compensarea si decontarea de tranzactii crypto pentru bunuri imobile de valori mari atat in EUR cat si in RON intr-in timp foarte scurt. Odata implementata procedura de decontare crypto, cumparatorul va putea transfera criptomonedele direct in contul vanzatorului (adresa Tradesilvania) urmand ca incasarea sa fie facuta atat in criptomoneda ( schimb ) sau direct decontare in moneda FIAT ( EUR sau RON ) la un curs de schimb fix ( prin serviciul de compensare si decontare crypto ) pentru o perioada de pana la 4 ore , timp in care tranzactia de vanzare sau cumparare imobile sa poata fi efectuata in deplina siguranta financiara si fara variatii de curs de schimb.

Afla mai multe despre parteneriat in discutia echipei Tradesilvania, Ciprian Dobrescu(CEO), Nicu Marian Rusu (COO) cu Razvan Cuc, Regional Director RE/MAX Romania:

Prin implementarea unui sistem sigur de vanzare si cumparare imobile, Tradesilvania impreuna cu ReMax deschid o noua etapa in digitalizarea serviciilor imobiliare din Romania.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 55 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!