Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, AVAX si BNB - 18 aprilie 2024

Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, BNB si AVAX v

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

πŸ“Š Capitalizare globala: $2.26T (-1.40%)
πŸ“ˆ Volum total 24h: $99.96B (+12.75%)
🌐 Volum DeFi: $7.26B (7.26% din volumul total)
πŸ’± Volum Stablecoins: $94.11B (94.15% din volumul total)
πŸ“‰ Dominanta Bitcoin: 54.00%

Analiza Bitcoin (BTC)

Pentru BTC am observat formarea unui model M, indicand o posibila tendinta bearish. Acest model cu divergenta bearish, adauga greutate la probabilitatea unei miscari descendente. Pentru a confirma aceasta perspectiva bearish, vom cauta un breakout sub nivelul de 60,734 USD. Daca pretul scade sub acest nivel, ar putea semnala un impuls descendent suplimentar, cu tinte potentiale la 58,373 USD si 55,686 USD.

Analiza Ethereum (ETH)

ETH prezinta formarea unui model bearish flag, semnalizand de obicei o continuare a trendului descendent existent. Avand in vedere trendul bearish pe termen scurt actual, acest model sugereaza o miscare descendenta. Confirmarea acestei perspective bearish ar veni cu un breakout sub nivelul de 2,845 USD. Daca pretul scade sub acest nivel, am putea anticipa tinte in jurul valorilor de 2,681 USD si 2,549 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Si pentru EGLD observam formarea unui model bearish flag, indicand o posibila continuare a trendului descendent actual. Acest model sugereaza de obicei o miscare descendenta ulterioara in pret. Confirmarea acestui scenariu bearish ar avea loc daca lumanarea se inchide sub nivelul de 36.39 USD. Daca se intampla acest lucru, am putea anticipa tinte in jurul valorilor de 32.73 USD si 29.94 USD.

Analiza Avalanche (AVAX)

AVAX prezinta semne ale unei capcane potentiale pentru cumparatori, impreuna cu formarea unui model M, care sugereaza de obicei o tendinta bearish. Adaugand la aceasta, vedem o divergenta bearish pe indicatorul MACD, intarind cazul pentru un posibil trend descendent. Confirmarea acestui scenariu bearish ar avea loc cu o lumanare care se inchide sub nivelul de 27.60 USD. Daca se intampla acest lucru, am putea astepta tinte in jurul valorilor de 24.73 USD si 21.27 USD.

Analiza Binance Coin (BNB)

BNB a format un model M, impreuna cu divergenta bearish, semnaland un posibil trend descendent. Acest model sugereaza ca vanzatorii ar putea castiga controlul, asa cum se reflecta in slabirea impulsului bullish indicat de divergenta. Confirmarea acestui scenariu bearish ar avea loc cu o spargere sub nivelul de 493.7 USD. Daca acest nivel este trecut, am putea astepta o miscare descendenta ulterioara, cu tinte potentiale in jurul valorilor de 463.8 USD si 438.5 USD.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.