Analiza Crypto BTC, ETH, EGLD, SUI si AAVE - 15 aprilie 2024

Analiza Crypto Bitcoin, Ethereum, MultiversX, SUI si AAVE

Piata crypto in ultimele 24 de ore:

πŸ“Š Capitalizare globala: 2.42T USD (+3.81%)
πŸ“‰ Volum total 24 ore: 117.91B USD (-31.35%)
πŸ”— Volum DeFi: 10.39B USD (8.81% din volumul total)
πŸ’± Volum Stablecoins: 108.47B USD (92.00% din volumul total)
πŸ” Dominanta Bitcoin: 53.85%

Analiza BTC (Bitcoin)

Observam formarea unui model W pentru BTC, indicand o posibila inversare de la o tendinta bearish la una bullish. Acest model actioneaza adesea ca un bear trap, mai ales dupa un breakdown a minimelor anterioare si a liniilor de trend suportive. Pentru a confirma acest scenariu bullish, vom urmari cu atentie un breakout deasupra nivelului de 66,288 USD. Odata ce acest breakout are loc, ar putea semnala inceperea unui momentum bullish, cu tinte potentiale la 68,536 USD si 70,450 USD.

Analiza ETH (Ethereum)

Pentru ETH am identificat formarea unui model cup and handle, un semn bullish care indica o posibila miscare bullish. Pentru a confirma acest model, cautam un breakout deasupra nivelului de 3,236 USD. Odata ce acest breakout are loc, ar putea deschide calea pentru o miscare ascendenta, cu tinte potentiale la 3,437 USD si 3,553 USD.

Analiza MultiversX (EGLD)

Si pentru MultiversX am observat formarea unui model W. De asemenea, putem vedea un model cup and handle in acest caz. Aceasta configuratie sugereaza o posibila miscare bullish. Confirmarea acestui model ar veni cu un breakout deasupra nivelului de pret de 41.99 USD. Daca acest breakout are loc, ar putea semnala un momentum ascendent ulterior, cu tinte potentiale la 44.76 USD si 47.98 USD.

Analiza SUI (SUI)

SUI a format un model inverse head and shoulders, indicand o posibila inversare in tendinta curenta. Pentru a confirma acest model, vom cauta un breakout deasupra nivelului de 1.246 USD. Daca pretul reuseste sa depaseasca acest nivel, ar putea semnala o miscare ascendenta ulterioara, cu tinte potentiale la 1.352 USD si 1.451 USD.

Analiza AAVE (AAVE)

AAVE a format un model cup and handle. Pentru a confirma acest model, vom cauta un breakout deasupra nivelului de 91.47 USD. Daca pretul reuseste sa treaca deasupra acestui nivel, ar putea indica o miscare ascendenta ulterioara, cu tinte potentiale la 98.59 USD si 104.83 USD.

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania, iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila aici:  https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati, cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit. Descopera tranzactionarea directa cu RON si cele peste 100 de criptomonede disponibile in platforma.

Click pe imagine

Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.

Reproducerea totala sau partiala a acestui raport este permisa doar prin mentionarea sursei.