Analiza piata crypto - 25 iulie 2023

Analiza piata crypto - 25 iulie 2023

💰Capitalizare: €1.06T (↓1.82%)
💼Volum: €30.76B (↑39.70%)
🔥#DeFi: €1.84B (7.67% din volum)
💱Volum #stablecoins: €21.98B (91.59%)
💪Dominanța #BTC: 48.04% (↑0.22%)

Evolutie si analiza Bitcoin (BTC)

BTC/EUR prezinta in momentul de fata un model "Rising Wedge", formare care a atras atentia traderilor din piata.

De asemenea, BTC/EUR se afla aproape de zona de suport, iar in aceasta situatie apar doua scenarii posibile. Daca activul primeste suport in aceasta zona, traderii ar putea sa se astepte la tinte de 26,960 Euro si 27,070 Euro. In schimb, daca BTC/EUR scade sub nivelul de 26,673 Euro, traderii ar putea cauta tinte la 26,519 Euro si 26,362 Euro. Aceste niveluri ar putea servi ca zone potentiale de suport, unde ar putea sa apara reveniri ale pretului.

Luand in considerare consolidarea recenta si absenta unei tendinte clare inainte de intalnirea Rezervei Federale, se asteapta ca BTC/EUR sa aiba o piata laterala in aceasta saptamana. Incertitudinea privind directia pietei solicita decizii de tranzactionare prudente. Traderii pot alege sa evite pozitii semnificative in astfel de momente cand lipsesc tendinte clare.

Analiza tehnica Bitcoin

Evolutie si analiza ETH

Pretul curent al ETH/EUR se afla aproape de zona de suport, existand posibilitatea formarii unui model ”W”. Modelul W indica posibilitatea unei inversari a trendului in directie bullish, deschizand calea catre niveluri mai ridicate la 1,691 Euro si 1,699 Euro.

Analiza tehnica Ethereum crypto

Evolutie si analiza EGLD

Pretul actual al EGLD/EUR se afla aproape de nivelurile critice de suport si rezistenta. In cazul in care pretul scade sub nivelul de suport, ar putea duce la atingerea tintelor de scadere de 28.61 Euro si 27.82 Euro. Pe de alta parte, daca pretul reuseste sa depaseasca nivelul de rezistenta, s-ar putea forma un model “W”, ceea ce ar putea conduce la atingerea tintelor de crestere de 31.84 Euro si 32.56 Euro.

analiza tehnica egld

Evolutie si analiza XRP ( Ripple)

XRP/EUR urmeaza in prezent o linie de trend, iar cu toate ca tendinta anterioara a fost bullish, in prezent, activul se afla intr-o faza de consolidare aproape de un nivel crucial de suport. Investitorii ar trebui sa monitorizeze indeaproape potentialul unei rupturi a liniei de trend, care ar putea duce la o continuare a miscarii ascendente, cu tinte estimate la 0.6655 Euro si 0.6866 Euro. Vom prezenta si obiective pe termen lung in viitor.

analiza tehnica ripple xrp

Evolutie si analiza AXE

AXE/EUR a reusit sa iasa din modelul “Falling wedge”. In prezent, activul se afla intr-o faza de consolidare intr-o zona specifica. O spargere decisiva peste nivelul de 6.12 Euro ar putea indica o miscare de tip bullish potentiala, cu tinte estimate la 6.95 Euro  si 7.64 Euro . In mod invers, o spargere sub nivelul de 5.11 Euro ar putea indica implicatii bearish (descendente), cu tinte posibile la 4.53 Euro  si 4.11 Euro.

Analiza piata tehnica axe

Evolutie si analiza ADA

ADA/EUR a reusit recent sa iasa dintr-un model de tip “Rising Wedge”. Cu toate acestea, activul s-a retras din nou sub acest model, ceea ce ridica intrebari cu privire la sustenabilitatea trendului ascendent. Traderii sunt sfatuiti sa monitorizeze indeaproape evolutia pretului ADA/EUR, deoarece prezenta unor “bulls” prinsi sugereaza o miscare semnificativa iminenta.

analiza piata Cardano ADA

Evolutie si analiza DOT

In momentul de fata, DOT/EUR se afla intr-o faza de consolidare sub zonele de cerere si oferta, furnizand un mediu interesant pentru traderi. Aceasta perioada de indecizie prezinta oportunitati atat pentru inversarea trendului, cat si pentru tranzactii de breakout sau breakdown.

Analiza piata polkadot

Evolutie si analiza ATOM

Pretul ATOM/EUR se afla sub zonele de cerere si oferta, urmand o linie de trend bullish. O rupere decisiva care depaseste atat linia de trend, cat si zona de cerere ar putea semnala o miscare semnificativa bearish.

analiza tehnica ATOM - Cosmos

Evolutie si analiza JASMY

JASMY/EUR Formarea unui model “Double bottom sau W” aproape de nivelul de suport ar putea semnifica o inversare a trendului in directie bullish.

analiza tehnica JASMYCoin - JASMY

Evolutie si analiza SUI

SUI/EUR formeaza un model “Triangle Pattern”. O spargere peste linia de trend superioara ar putea semnala o tendinta bullish, in timp ce o spargere sub linia de trend inferioara ar putea indica o tendinta bearish.

analiza tehnica SUI

Evolutie si analiza MATIC

Daca activul MATIC/EUR primeste sustinere din partea liniei de trend de jos si sparge linia de trend superioara, ar putea forma potential un model invers de tip “Head and Shoulders”, semnaland o inversare bullish (ascendenta).

analiza tehnica MATIC

Evolutie si analiza KSM

Pretul KSM/EUR prezinta aceeasi evolutie de pret ca si JASMY/EUR.

analiza tehnica kusama analiza pret KSM

Evolutie si analiza LRC

LRC/EUR se afla de asemenea aproape de o zona cruciala de suport.

analiza tehnica loopring - LRC

Toate criptomonedele analizate sunt disponibile pentru tranzactionare in platforma Tradesilvania iar pretul lor poate fi urmarit in pagina de pret Tradesilvania, accesibila prin urmatorul link: https://tradesilvania.com/ro/prices

Cu ajutorul platformei vei putea incasa, plati si cumpara sau vinde oricare dintre aceste criptomonede utilizand portofelul digital gratuit.

Descopera  tranzactionarea directa cu RON si cele peste 70 de criptomonede disponibile in platforma.


Prezentul raport emis de Tradesilvania are un caracter pur informativ si nu este realizat in scopul utilizarii ca instrument in procesul de luare a deciziilor de investitii in crypto-active. Orice persoana care intelege sa foloseasca prezentul raport in procesul de luare a deciziilor de investitii,  isi asuma in mod expres toate riscurile aferente, Tradesilvania SRL neavand nicio obligatie legala sau de orice alta natura fata de persoana in discutie, ce ar deriva din publicarea acestui raport public.

Informatiile care stau la baza prezentului raport au fost obtinute din surse publice, considerate, in limita datelor disponibile publice, relevante si de incredere.

Valoarea activelor digitale la care se face referire in prezentul raport fluctueaza in timp, iar performanta trecuta nu constituie un indicator pentru performanta viitoare.