Companiile din ecosistemul crypto si web 3.0 cresc in preferintele dezvoltatorilor tech

Companiile din ecosistemul crypto si web 3.0 cresc in preferintele dezvoltatorilor tech

Acum cativa ani, obtinerea unui loc de munca la Google, Facebook sau la alte companii din Silicon Valley insemna un pas semnificativ pentru un programator sau dezvoltator. In timp ce marile companii tehnologice sunt inca atractive, specialistii din domeniu sunt tot mai atrasi de pozitii in domeniile crypto si Web 3.0.

Un studiu recent condus de recrutori in tehnologie indica un interes ridicat pentru criptomonede si Web 3.0 din partea dezvoltatorilor cu experienta. Companiile start-up care se ocupa cu aplicatii si tehnologii descentralizate sunt tot mai cautate, atat in Statele Unite, cat si in Europa.

Pe langa dezvoltatori, studiul arata si faptul ca directori importanti din cadrul unor companii mari, cum sunt Amazon, Lyft, Google, si Uber, prefera sa se alature proiectelor din spatiul crypto, NFT si Web 3.0.

Web 3.0 este descris de industrie ca o forma a internetului in care utilizatorul are puterea de a participa la guvernarea si functionarea protocoalelor pe care se bazeaza internetul. Web 3.0 este o etapa care este construita pentru o comunitate de utilizatori care trec dincolo de statutul de clienti si participa activ la dezvoltarea spatiului digital. Expertii se asteapta ca ecosistemul crypto sa joace un rol foarte important in dezvoltarea spatiului Web 3.0.

Studiul arata ca oamenii din domeniul tehnologic vor sa lucreze la ceea ce este cel mai interesant in industrie. In acest moment, crypto si Web 3.0 reprezinta cele mai atractive tehnologii, iar multi dezvoltatori si directori cu experienta doresc sa profite de entuziasmul pe care il genereaza criptomonedele.

In acelasi timp, programatorii observa mai multa libertate in ecosistemul crypto decat in spatiul gigantilor tehnologici. In plus, studiul observa o dorinta de detasare in domeniu, avand in vedere reputatiile negative de lunga durata pe care le au multinationalele tehnologice, ca Facebook.

Un element important subliniat de studiu este impactul migrarii directorilor din domeniul tehnologic spre crypto. Expertii se asteapta ca aceste miscari semnificative din domeniul tech sa accelereze adoptarea crypto, atat in Statele Unite, cat si in Europa.

Tradesilvania ofera acces la 47 de criptomonede, 107 de paritati crypto, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!