Ethereum Merge - ce inseamna pentru clientii Tradesilvania

Ethereum Merge - ce inseamna pentru clientii Tradesilvania

Evenimentul cunoscut drept Ethereum Merge urmeaza sa inlocuiasca reteaua principala a Ethereum (ETH) cu reteaua blockchain Beacon si o serie de retele fragmentate, in septembrie. Ethereum Merge marcheaza sfarsitul modelului Proof of Work al Ethereum si finalizarea tranzitiei catre protocolul Proof of Stake.

Ethereum Proof of Work (PoW)

In ecosistemul crypto, protocolul Proof of Work presupune verificarea tranzactiilor crypto prin crypto mining. In acest sens, o persoana genereaza crypto pentru a verifica stabilitatea retelei blockchain. Procesul de crypto mining care defineste protocolul Proof of Work necesita multa energie si resurse pentru a genera crypto si a stabiliza reteaua blockchain. De aceea, Ethereum (ETH) se pregateste sa faca pasul spre Ethereum Merge.

Ethereum Proof of Stake (PoS)

Protocolul Proof of Stake stabilizeaza reteaua blockchain cu mai putine resurse si mai putina complexitate. In cazul protocolului Proof of Stake (PoS), utilizatorii blocheaza o anumita cantitate de crypto, in procesul de staking, pentru a valida tranzactiile dintr-un sistem PoS. In cadrul protocolului PoS, validatorii sunt alesi pe baza unui set de reguli si cantitatea de crypto blocata in retea.

Clientii Tradesilvania nu vor trebui sa faca nimic in plus fata de pana acum. Ethereum Merge nu va afecta fondurile detinatorilor de Ethereum (ETH) - toate fondurile ETH vor aparea in continuare in portofelele electronice si dupa Ethereum Merge. In acelasi timp, toate serviciile Tradesilvania vor ramane neafectate dupa Ethereum Merge.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!