Plata cu card USD pe Tradesilvania RAMP

Plata cu card USD pe Tradesilvania RAMP

Ne bucuram sa anuntam cea mai recenta actualizare a Tradesilvania RAMP - functia de plata USD card. Acum poti schimba cu usurinta USD in criptomonede, facand procesul de cumparare crypto mai simplu ca niciodata.

Acest lucru reprezinta un pas semnificativ catre misiunea noastra de a face spatiul crypto mai accesibil, oferind o modalitate simpla si eficienta de a schimba USD in criptomonede.

Ce inseamna asta pentru tine ca proiect WEB3?

Tradesilvania RAMP este o solutie de plata web3 conceputa pentru a se integra perfect cu o varietate de proiecte web3.

Alegand Tradesilvania RAMP, facilitezi tuturor cumpararea tokenului tau nativ sau accesul cu alte tokenuri in platforma proiectului. Indiferent daca sunt deja clienti sau noi veniti, Tradesilvania RAMP ofera o interfata prietenoasa cu utilizatorul. Poti oferi tuturor o modalitate simpla de a schimba EUR, RON si USD in criptomonede, adresandu-te astfel unei audiente mai largi.

Suntem dedicati sa imbunatatim continuu platforma si serviciile noastre. Adaugarea functiei de plata cu cardul USD pe Tradesilvania RAMP este doar una dintre multele modalitati prin care lucram pentru a face spatiul crypto mai accesibil si mai usor de utilizat.

Tradesilvania RAMP ofera o integrare whitelabel personalizabila pentru orice proiect web3.

Daca vrei sa implementezi o solutie de plata web3 crypto on-ramp in aplicatia ta web3 (portofele digitale, DEX & CEX, platforme de gaming, marketplaces si multe altele), contacteaza-ne la adresa [email protected].

Ce inseamna asta pentru tine ca utilizator al Tradesilvania RAMP?

Cu Tradesilvania RAMP, poti cumpara fara efort Bitcoin, Ethereum, EGLD sau orice alta criptomoneda listata pe RAMP, folosind FIAT, si sa le trimiศ›i catre orice portofel digital doresti.

Ai control total asupra fondurilor tale, de la alegerea metodei de alimentare care functioneaza cel mai bine pentru tine, pana la alegerea oricarui portofel in care doresti sa iti trimiti criptomonedele. Acum, cu plata USD prin card, ai acces la 10 canale de plata FIAT, oferindu-ti confort si flexibilitate in tranzactii.

Prin parteneriate incheiate pentru integrarea Tradesilvania RAMP, ai acces facil la o gama larga de proiecte Web3. De exemplu, WAM ศ™i Humans.ai au integrat Tradesilvania RAMP in platformele lor, permiศ›andu-ti sa cumperi cu usurinta tokenurile native, WAM ศ™i HEART.

In timp ce exista deja numeroase alte proiecte care au integrat Tradesilvania RAMP, suntem angajati in continuare sa incheiem noi parteneriate care vor beneficia intreaga comunitate Web3.

Incearca si tu Tradesilvania RAMP si descopera cat de usor e sa transforma RON, EUR si USD in criptomonede!