Stiri Blockchain - Blockchain va juca un rol crucial în Virtual Reality – Crypto gamerii încep să schimbe proprietățile virtuale pe recompense în monede fiat – Un nou campus pentru blockchain în Coreea de Sud - 09-06-2020

Stiri Blockchain - Blockchain va juca un rol crucial în Virtual Reality – Crypto gamerii încep să schimbe proprietățile virtuale pe recompense în monede fiat – Un nou campus pentru blockchain în Coreea de Sud - 09-06-2020

Blockchain va juca un rol crucial în Virtual Reality Social Media

Platforma virtual social media Sensorium, o asociație non-profit blockchain suedeză, a devenit membră a Global Blockchain Business Council (GBBC). Sensorium va participa la următorul forum GBBC, unde directorul tehnologic, Alex Blagirev va discuta despre predicțiile sale în ceea ce privește modul în care domeniul virtual social media va schimba modalitatea prin care oamenii interacționează online.

Un reprezentant GBBC declara că deja începe să ia amploare convergența dintre VR și social media, subliniind că mari platforme, precum Facebook „oferă utilizatorilor lor noi modalități de a distribui și experimenta conținutul.”

„În acest context, tehnologia blockchain va juca cu certitudine un rol important în crearea activelor digitale și a unei economii virtuale online. Mai mult decât atât, tehnologia blockchain ar putea fi utilizată pentru a proteja dreptul de proprietate și copyright, precum și pentru a crea noi modele de advertising în lumea virtuală, în aceeași măsură ca în viața reală”

CCO-ul Sensorium, Brian Kean, a pus accent pe beneficiile securității oferite de tehnologia DLT, declarând că: „Furtul de identitate, conturile false, etc., toate acestea vor fi în mare parte eliminate în măsura în care participanților la lumea socială virtuală li se va cere verificarea identității prin blockchain.” Kean a mai dezvăluit faptul că tehnologia blockchain va „înlesni plata pentru conținut din sursă terță”. (Sursa EN)

Crypto gamerii încep să schimbe proprietățile virtuale pe recompense în monede fiat

Un joc de tip blockchain permite utilizatorilor să primească monede fiat în schimbul unor proprietăți virtuale, în baza unui model de tipul play-to-earn. În contextul descoperirii de noi și noi metode de implementare a tehnologiei blockchain, industria gaming-ului își mobilizează resursele pentru a crea un mediu de transparență și încredere în ceea ce privește bunurile digitale ale jucătorilor, apropiind astfel virtualul de realitate, prin comerțul dintre aceștia.

Pe 21 mai, dezvoltatorul jocului blockchain Uplandme a anunțat un parteneriat cu divizia Tilia Pay, a celor de la Linden Lab, ce permite acesteia să emită plăți în monedă fiat, pentru proprietăți tranzacționate pe piața jocului Upland. Deși jocuri precum Upland se îndreaptă către modele de tip play-to-earn bazate pe monedă fiat, unii rămân sceptici, precum un investitor care declară că jocurile de acest gen ar avea mai mult succes dacă ar păstra la bază modelele de monetizare în criptomonede.

Cu toate că este încă prea devreme pentru a putea stabili care dintre modele va avea supremația, cei de la Upland anunță că au planuri mari pentru viitor, de a crea o întreagă ramură de gaming, una în care utilizatorii vor interacționa în lumea virtuală, pentru a genera comerț, ce va putea fi folosit în viața reală.

„…marea viziune de ansamblu este ca întreaga lume să fie deschisă și accesibilă de oriunde.” (sursa EN)

Sursă știre: https://cointelegraph.com/news/play-to-earn-crypto-gamers-flip-virtual-properties-for-fiat-rewards

Un nou campus pentru blockchain în Coreea de Sud

Korea Artificial Intelligence Association, sau KORAIA a încheiat un acord cu universitatea Suseong, din Coreea de Sud, pentru crearea unui campus, orientat către blockchain și inteligență artificială, în Daegu.

Conform publicației locale Money Today, universitatea din Daegu își propune să ofere cursuri despre inteligență artificială, big data și tehnologie Cloud, fiind pregătiți să primească studenți începând cu anul 2021.

Universitatea va implementa servicii ușor de folosit de către utilizatori, apropiind astfel educația universitară și administrația academică, de experții din domeniu.

Guvernul sud-coreean continuă să afișeze o atitudine pozitivă în ceea ce privește dezvoltarea industriei blockchain a țării, atitudine reflectată și în declarația vice-ministrului din Ministerul Strategiei și Finanțelor, Koo Yun-cheol .  Acesta vede piața blockchain ca pe o “mare oportunitate” și îndeamnă companiile din sectorul privat să profite de potențialul acesteia.

Mai mult decât atât, două ministere sud-coreene au dezvoltat deja planuri pentru alocarea a 3.2 milioane $, cu scopul de a încuraja dezvoltarea acestui tip de tehnologie. (sursa EN)

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 si 9001 pentru siguranta informatiilor.

Cumpara criptomonede ( Bitcoin, Ethereum si alte 13 criptomonede ) instant cu plata cu card Visa si Mastercard

Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.