Știri Blockchain și Crypto – DeFi Alliance a ajuns la 51 membri - Wyoming Carbon County va folosi înregistrările pe Blockchain - 2020-05-10

După finanțarea descentralizată sau piețele DeFi, piețele s-au prăbușit la sfârșitul lunii martie 2020, un număr de jucători din industrie și-au unit forțele pentru a sprijini finanțarea emergentă.

Știri Blockchain și Crypto – DeFi Alliance a ajuns la 51 membri - Wyoming Carbon County va folosi înregistrările pe Blockchain - 2020-05-10

DeFi Alliance a ajuns la 51 membri

După finanțarea descentralizată sau piețele DeFi, piețele s-au prăbușit la sfârșitul lunii martie 2020, un număr de jucători din industrie și-au unit forțele pentru a sprijini finanțarea emergentă. Astăzi, Ren Alliance, un nou consorțiu DeFi susținut de veteranul investitor cripto, Polychain Capital, a adăugat un alt lot de noi membri. Calitatea de membru al grupului a depășit acum 50 de companii în total.

Lansată la începutul lunii martie 2020 de proiectul DeFi Ren, Ren Alliance a adăugat 14 noi membri, extinzând rețeaua până la 51 de firme, firma a anunțat la Cointelegraph pe 16 aprilie. Noii intrați includ schimburi descentralizate majore, IDEX, Switcheo, Dex. Albastru, 1inch, Jarvis Network, particule încărcate, DEXTF, Zerion și altele.

Prin alăturarea Alianței Ren, IDEX își avansează obiectivul de a aduce mai multe active criptate clienților lor, a declarat CEO-ul companiei, Alex Wearn. IDEX, o firmă care gestionează mai mult de 40% din toate tranzacțiile DEX, va putea, de asemenea, să ofere tranzacționare Bitcoin (BTC) prin Protocolul Ren, a adăugat Wearn.

IDEX a declarat: „DeFi se referă la eliminarea nevoii de intermediari de încredere. Viziunea noastră este de a permite clienților noștri să tranzacționeze orice criptomonedă fără să fie nevoiți să aibă încredere în nimeni altul cu custodia fondurilor lor, iar RenVM ne aduce cu un pas mai aproape de acest obiectiv. "

Prezentată oficial pe 2 martie, Ren Alliance este un consorțiu de companii DeFi care ajută la securizarea, dezvoltarea și utilizarea RenVM - un protocol deschis care intenționează să permită transferul public și privat de valoare între diverse blockchains. Conceptul consorțiului prevede că aducerea de active trans-lanț la Ethereum (ETH) va „extinde utilitatea DeFi prin introducerea tipurilor de garanții mai mari în ecosistem”.

Ren COO, Michael Burgess, a declarat pentru Cointelegraph că combinația DeFi și interoperabilitatea blockchain este „un pas foarte natural în maturizarea spațiului”. El a explicat că interoperabilitatea „îmbunătățește cu adevărat utilitatea DeFi”, întrucât DeFi are mai multe active lichide cu care să lucreze.

Deși protocolul pretinde că facilitează transferul de valoare fără permisiune și privat pe blockchain, RenVM nu intenționează să lucreze cu blockchain-uri private în viitorul apropiat, a notat Burgess.

Lucrul cu blockchain-uri private este într-adevăr posibil cu RenVM, dar nu în cadrul foii noastre de parcurs pe termen scurt. Cu acest lucru, vom urma destul de îndeaproape actualizările despre Balance și DCEP din China. "

Burgess a mai elaborat că RenVM acceptă în prezent Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH) și Zcash (ZEC). Conform executantului, aceste trei active vor fi disponibile imediat în DeFi imediat ce RenVM va fi lansat în mai. În cele din urmă, RenVM „poate susține orice algoritm de semnătură digitală curbă eliptică bazat pe blockchain”, a menționat Burgess.

Proiectele DeFi din alianță ar trebui să funcționeze pe trei domenii principale, inclusiv introducerea activelor în lanțul încrucișat în aplicația DeFi, rulând un „darknode” în nucleul semi-descentralizat al RenVM și dezvoltarea serviciilor auxiliare pentru consolidarea ulterioară a RenVM.

La lansare, Alianța Ren a prezentat companii majore, inclusiv Polychain Capital, protocolul DEX AirSwap, Kyber și DexLabs. Conform datelor publice, Ren a strâns 34 de milioane de dolari într-o ofertă inițială de monede în 2018.

Pe 7 aprilie, un grup de companii majore de tranzacționare și criptocurrency din Statele Unite a lansat Alianța DeFi din Chicago, în scopul de a oferi startup-urilor DeFi și întreprinzătorilor sprijin în respectarea reglementărilor din industrie.

(Sursa EN)

Wyoming Carbon County va folosi înregistrările pe Blockchain

Medici Land Governance, o filială a blockchain a gigantului cu amănuntul Overstock, a anunțat pe 13 aprilie că vor dezvolta o platformă de registru funciară bazată pe blockchain pentru County County, Wyoming.

Conform Memorandumului de Înțelegere semnat cu Carbon County, Medici va dezvolta platforma în 2020 pentru a oferi un spațiu digital pentru înregistrări imuabile și un lanț clar de titlu. Județul intenționează apoi să transfere toate informațiile existente în sistemul de registru blockchain.

Aceasta marchează a doua realizare a Medici în ceea ce privește aducerea tehnologiei blockchain în menținerea recordurilor funciare. La începutul anului trecut, ei au dezvoltat o platformă similară pentru  Teton din Wyoming, ceea ce a făcut ca Teton să fie prima regiune din toate Statele Unite care să stocheze înregistrări funciare pe o platformă blockchain.

Medici a replicat recent pe Twitter: „Modelat după succesul Teton, MLG va lucra cu Carbon County pentru a dezvolta și implementa software care va transfera și afișa înregistrările publice existente existente în județul Carbon Carbon către un nou sistem de registre bazat pe blockchain.”

Utilizarea unui sistem blockchain pentru stocarea informațiilor funciare este de așteptat să facă recordurile de teren din comitatul Carbon mai transparente, adăugând în același timp un strat suplimentar de securitate. Totuși, județul va exercita o anumită cenzură asupra datelor disponibile publicului, dar oamenii pot totuși alege să obțină acces la aceste date la biroul funcționarului din comitatul Carbon.

Gwynn Bartlett, a declarat că, folosind tehnologia blockchain pentru îmbunătățirea sistemului de înregistrare a terenurilor, intenționează să rămână în fața curbei tehnologice: "Prin implementarea unor abordări inovatoare pentru îmbunătățirea eficienței și securității pentru rezidenții noștri, ne asigurăm că Wyoming profită de beneficiile cruciale pe care le poate oferi blockchain."(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.