Stiri Blockchain si crypto – Peste zece companii investesc in criptomoneda Facebook – Blockchain-ul Telegram TON – 17.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – Peste zece companii investesc in criptomoneda Facebook – Blockchain-ul Telegram TON – 17.06.2019

Investitori GlobalCoin

Reteaua de socializare Facebook a reusit sa isi gaseasca un numar de companii care vor investi in proiectul GlobalCoin, criptomoneda dezvoltata de Facebook. Se pare ca fiecare dintre acestea va investi in jur de zece milioane de dolari.

Companii de investitii, finante, comert online si telecomunicatii precum Visa, Mastercard, PayPal Holdings si Uber au fost de acord sa sustina un consortiu care va guverna moneda digitala, conform unui raport de Wall Street Journal, citand indivizi familiarizati cu subiectul. Banii stransi vor fi folositi pentru a finanta crearea monedei.

Se estimeaza ca Facebook ar anunta proiectul saptamana viitoare, in timp ce moneda, care se crede a fi stablecoin, ar trebui sa fie lansata in prima parte a anului 2020. S-ar putea sa debuteze in doisprezece tari cu o concentrare  primara pe pietele emergente. (Sursa EN)

TON Blockchain

Un nou reportaj despre Telegram Open Network (TON) de agentia de cercetare ruseasca Aton a dezvaluit noi detalii despre unul dintre cele mai anticipate proiecte din spatiul crypto.

TON este o platforma blockchain dezvoltata de serviciul de instant messaging criptat Telegram, larg perceput ca mijlocul de comunicare primar in comunitatea blockchain si crypto. Aceasta retea are scopul de a acumula o utilizare larga datorita comunitatii Telegram activa si crypto-friendly. Conform reportajului, TON va facilita plati interne, va gazdui aplicatii decentralizate (DApps) si va furniza servicii de portofele digitale, printre altele. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S